YSL & Anastasia

Som sagt i tidigare inlägg har jag införskaffat mig nytt smink igen! (hehe) Men det är okej! Jag fick faktisk paletten av Benjamin! Vilket jag är mycket tacksam för! 
 
De saker som jag har klickat hem från kicks.se är dessa två underbara produkter! 
 
 
 
Mitt Första men det kommer vli fler av dessa! Vilket är självförklarande, Detta Läppstift är ju det absolut lyxigaste läppstiftet som finns att köpa! Förpackningen är ju to die fore! Vackrare läppstift får man leta efter. Men det är inte bara förpackningen som är underbar, själva läppstiftet är underbart krämigt, och lent på läpparna. Hållbarheten är super bra, det sitter fast i flera timmar, jag kan nog inte hitta ett fel med denna produkten! Jag köpte i Fären 1. Nude Beige, eftersom jag ville ha en färg som jag kunde använda jämt! För vi måste ju tänka på priset, det kostar 355kr på kicks, men det är helt klart värt det! Nästa YSL läppstift kommer vlien lite mer vågad färg defenitift! Men jag rekomenderar dessa absolut! 
 
 
 
 
Den andra produkten jag klickade hem är Anastasia Contour kit! Vilket jag har velat ha väldigt länge nu, men den har inte funnits i Sverige förns nu, så jag passade på att beställa hem den! Att jag fick den av min älskade pojkvän är bara ett plus, och så otroligt snällt av honom! Men jag älskar denna produkten! Den är otroligt pigmenterad, Och de olika färgerna är så otroligt mångsidiga och kan användas till så mycket olika saker! Värkligen en produkt som jag nu inte vill vara utan! Och det kan säga mycket! Jag är otroligt petig när det kommer till Highlighting och Contouring! Dessa pudren är så himla bra, lätta att blanda ut och men får ett amazing resultat! 
 

Musik: Gym Class Heros- Stereo Hearts

En goding som är ett mste i min spellista! Jag gillar även Glees version av denna helt fantastiska låten! Men ja, ända sedan releasen av låten har det vart en favorit hos mig! 
  

Hemma

Efter att ha spenderat en månad hemma hos min pojkvän, är jag hemma! Det va underbart roligt att spendera tiden med honom, men så otroligt skönt att vara hemma igen. Jag fick även några små, men väldigt fina saker från Iran, där Benjamins Föräldrar var, och är ifrån. Men de visar jag en annan dag. 
 
Men jag är hemma och lever mitt vanliga liv igen, och har köpt lite nytt smink igen! Oops! vilket snart kommer upp på bloggen. 
 
 

Mac- Chatterbox

Har inskaffat mig ett till mac läppstift! För jag älskar konsistensen och hållbarheten i dessa läppstift och dessutom kostar de bara 200kr på Kicks, vilket jag tycker är ett bra pris på ett bra kvalitets läppstift!

Som titeln säger skaffade jag mig färgen chatterbox, vilket är en mycket fin rosa färg med en blå underton. Jag tycker färgen passar alla hudtoner, och dessutom gör den blå undertonen att tänderna ser vitare ut! ViIlket alltid är ett plus!

RSS 2.0