AJ!

För ett tag sedan blev jag opererad för att jag hade blindtarmsinflamation! Jag hade skit ont, men direkt efter operationen, bara några timmar efter var jag uppe och gick av mig själv.
Jag hade vart sängliggande och orörlig ett tag. Läkningen gick bra, dock hade jätte ont i en axel, för de blåser upp en med koldioxid och det uppfattas efteråt som smärt där. De gick in på tre ställen, som är helt normalt. Under naveln, på undersidan av magen, och på vänster sida.
De läkte fint, bara det att ett styngn satt kvar mycket länge på det ärret på vänster sida, så detslutade med att jag drog bort det! Vilket gjorde jätte ont, men efter det läkte det jätte bra. Men nu är mitt problem att det på vänster sida gör jätte ont ibland när jag vänder på mig, eller reser mig ibland, men även när jag bara vänder mig i sängen! Det gör värkligen jätte ont, ont jag skriker till ibland till och med.. 
Jag undrar om det är normalt? Är det bara stelt där inne eftersom det är errvävnad där som dras, eller har det bara inte läkt helt än där inne? Jag har ingen aning.. 
 
 
 
Så är går de in, förutom att de gick in på vänster sida, med den som är på låret på den här bilden.
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0