Mac msf

För ett par månader sedan köpte jag ett par saker från Mac! Och en av de var Macmineralize skinfinish, i soft and gentle! Som jag hade hört enormt mycket bra om! Så jag beställde den på kicks.se för Mac finns inte i närheten av mig. Så när jag fick hem den blev jag kär! 
Jag använder den som en highligter! Och den är enormt fin! Den ger en otrolig lyster på huden! Men är inte överdrivet glittrig! 
Själva produkten är väldigt pudrig i förpackningen, och det blir lite "fall out" i själva produkten, men det är inget som stör mig. Det är en väldigt glittrig marboliserad guld färg med en rosa underton. Den rosa undertonen gör att den blandas in i huden på ett mycket fint sett! Glittret blir inte heller överdrivet utan blandas in fint och ger en skit snygg highlight! Man kan använda den i hela ansiktet utan att det ser överdrivet eller konstigt ut! Eller bara placera den på de ställen man själv vill! Och jag säger till er! Om ni letat efter en grym highligter kolla in den här från Mac! 
Jag kan säga att den kommer passa alla hudtoner! På grund av den guldägare tonen! Det ända negativa jag har att säga om den är att det blir lite fallouts men det är inget som stör mig så mycket! Den kommer räcka i evigheter eftersom det bara behövs litegrann till hela ansiktet! 
Jag aplicerar med min Real techniques contour brush och älskat det!! 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0