Haul från igår!

Igår var jag ju med mina föräldrar i örebro och gick och strosade. Så idag kommer haulen såklart, dock är det inte många saker! Men vi kan ju börja från början. Vi var inne på bra&begagnat, och där köpte jag mig ett par dekorativa flaskor! Dock vet jag inte vart de ska stå än, men de hittar nog snart ett hem. Jag tycker att man kan hitta grymt snygga dekorativ grejer på sånna affärer. De har mer patina är nya saker, så man bryter av lite! 
 
 
 
Sedean åkte vi såklart till Marieberg och där vart det några fler saker, inne på carlings köpte jag mig byxor. Jag köper alltid samma byxor, och det var dags för nya nu, så då fick de följa med mig hem! Jag köper Dr Denim byxor de högsta som finns! Sen vart det även lite färg och penslar till ett projekt jag håller på med nu! 
 
 
Sedan vart det lite klähängare också, inne på biltema. Men det är inte vanliga plast eller trähängare, utan dessa har sammet på sig och är mycket smalare än de vanliga! kläderna fastnar typ i sammeten så de hänger mycket bättre, och man får plats med mycket mer i garderoben! Så dessa tipsar jag värkligen om! 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0