Kicks + Bubblebox haul

Det råkar bli många Hauls nu, men så får det bli! 
Jag råkade klicka hem lite goodies från kicks och en sida som jag alldrig har sett förut! Men som jag vart väldigt belåten med. Fraken var snabb och allt gick galant! Där ifrån köpte jag bara ett par ögonfransar som jag har hörs så många ravea om, och det är Ardelle Demi Whispies! Och låt mig säga att dessa ser så grymt fina ut! Eftersom så många har pratat om dem, har jag leteat som en tok efter dem. Men de har vart helt omöjliga att hitta i Sverige, men då i fredags hittade jag dem! Det slutade ju med att jag direkt klickade hem ett par för att prova dem. Och jag kan nästan säga det nu att jag kommer absolut köpa många fler av dessa!
 
 
 
 
 
 
Sedan vart det ju självklart en beställning från kicks.se också, det kan jag ju inte skippa! Från kicks vart det 3 saker, två från MAC Och en från Bobbi Brown. Det är den första produkten jag köpt från Bobbi Brown och jag säger bara det, vilken grym produkt! Jag köpte en Shimmer brick i färgen Pinkquarts. Det är en highlighter, altså pigmenteringen i den är så himmla bra, och färgerna är så fina! Tyvärr syns inte färgerna lika tydligt som i värkligheten, den är mycket mer rosa, men ni får en hint om hur den ser ut! 
 
 
Sen vart det två nya Mac läppstift. Den ena i Rebel som är en väldigt känd färg, och den andra i pure zen som inte är lika omtalad men endel höjer den till skyarna! Dessa läppstiften är bland de bästa jag vet, de är sjukt pigmenterade, känns otroligt söna på läpparna och lucktar vanilj vilket ärväldigt behagligt! Det kommer aldrig komma den dagen då jag kommer sluta köpa läppstift från Mac. 
Men de jag köpte den här gången är i alla fall som jag sa tidigare Rebel, som är en "berry" färg, med hint lila i. Den är super fin på och kommer va grym nu i höst/vinter! Dock ser den nästan svart ut i tuben men blir värkligen inte så på läpparna! 
 
 
 
 
Pure Zen då Den är i min åsikt typ en perfekt nude. Den är inte för rosa, inte för brun den är kanske mer åt det persikofärgade hållet! Men den är rikgtigt fin! Jag skulle säga att den passar bäst på de som är lite ljusare, men det funkar säkert för andra toner också, pga den persikofärgade basen! 
 
 
Sedan tänkte jag att det kanske är roligare att se "swatches" så det gjorde jag också. Så här kan ni se färgerna på läppstiften mycket bättre!
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0