London Haul del 1: SKor

Nu har jag vart hemma ifrån underbara London, i nårga dagar och tänkte att jag skulle visa lite bad jag köpt. Jag tänte börja med skor, vilket jag köpte minst av. Köpte mästadels smink, suprise suprise! Nej men jag är mycket nöjd över min resa, vi hade enormt kul hela tiden och vi såg mycket! Jag vill åka tillbaka dit snart! 
 
Men nu ska jag i alla fall visa er vad jag köpte, och vi kan börja med skorna! Jag köpte mig tre par nya godingar till min skogarderob. Jag älskar skor så dessa tre var ett måste för mig! 
 
Dessa var de försra paren jag föll för. De är underbara på fötterna och kommer användas flitigt i nästa sommar! Dem köpte jag på New look, så det finns en chans att de går att få tag på här i sverge. New look sälgs på Nelly.com! snörningen frampå skorna är den ända delen som öppnas och altså den delen som håller foten på plats, och är en riktigt snygg detalj!
 
Dessa röda platå klackarna är också från new look, och fantastiskt sköna. Det känns inte som att man har klackar på sig när man går i dem, tack vare den höga plattån. De sitter fett bra på foten och  kommer bli skit snygga med en bränna!
 
 
De här är mina absoluta faviriter av de jag köpte! Kan vi bara ta en minut och uppskatta dem! De är också köpta på new look, vilken variation! Men de är så grymt snygga och bekväma! trots de höga klackana! oj oj oj kommer älska sönder dessa! Peep toen pch banden ligger perfekt över foten och ser enormt snyggt ut! Definitift ett par nya favoriter! 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0