London Haul del 2: kläder

Nu kommer andra delen av min london haul upp! Den här gången blir det kläder som jag kommer visa, och i stort sätt är nästa alla kläder ifrån Primark. Jag köpte inte så mycket kläder, men några toppar fick följa med mig hem! 
 
Den första toppen som jag hittade och värkligen gillar är en vit långärmad, som är lite "guppig" i tyget som jag värkligen kan se mig själv i. Den har även en kort silver dragkedja i ryggen som ger den en extra twist! Matrialet känns väldigt skön på, vilket är viktigt för mig. Jag kommer styla den på många olika sätt, eftersom den är väldigt mångsidig kan man klä upp den eller klä ner den, vilket man själ vill! Jag är väldigt nöjd med den här!
 
Sedan hittade jag också en skjorta på primark också, som är genomskinlig, men det är bara att ha ett linne under, eller om man skulle va så självsäker att gå utan, kan man självklart göra det! Men tyvärr är jag inte det, så jag kommer ha ett vitt linne under. Men jag tyckte att den här också kan kläs upp och kläs ner beroende på vad man vill! Jag ja den gillar jag skarpt! som ni ser gör de svarta detaljerna att den ser väldigt anrlunda ut!
 
 
 
Nästa tröja kommer från Primark den med, och är en svart långärmad med genomskinligt tyg i ryggen, och även en liten gullig krage,och ett nyckelhål i nacken! Den här tröjan är så fin på! Den sitter som en smäck på mig och ser väldigt "well dressed" ut! Jag älskar den lilla kragen och att den är så fin men ändå vardaglig på snågot sätt! 
 
 
Sedan bestämde jag mig för att titta på pyjamas avdelningen, och jag hittade dessa helt fantastiska Olof byxorna! Behöver jag säga mer än perfektion!?
 
 
Nästa och det sista klädesplagget från Primark är en byxdress. En svart byxderess med en fin liten krage som går hela vägen bak i nacken och ett nyckelhål som går längs hela ryggen, som är jätte fint på! Den är i ett lite genomskinligt matreal, men eftersom den är svart syns det inte så mycket! Den ä kommer va jätte snygg till sommarens upptåg! 
 
 
Det sista klädesplagget jag köpte kommer från Zara, och det är en jätte fin ljusblå kappa! den är i ull så den är lite stickig i matrealet men det är inget som stör mig så mycket! Den är jätte varm och gosig och kommer anvädas fligtigt i höst och vinter! den ser mer grå ut på bilden men det var ljuset som inte ville funka för mig! Men den är i en ljusblå färg!
 
 
Det var de plaggen jag köppte! Jag är jätte nöjd över dem! Även fast det inte vart så många, men det är kvalliteten som ränkas! Men i morgon kommer nästa del upp och det kommer vara accessoarer!
  
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0