London Haul del 3: accessoarer

Nu kommer näst sista delen i min London Haul och nu är det accessoarer som står på schemat! Jag gillar att accessoera, men jag är väldigt dålig på det! Men nu har jag köpt lite grejor som jag tror kommer va lätta att styla och använda!
 
Först köpte jag inne på Zara ett jätte fint "staple" halsband, och jag tycker att det kommer va så snyggt till en enkel outfit att sätta på det för en liten extra tuch! Örhängena är från en liten smyckesaffär på Kings cross som heter Accessorize.
 
 
Jag gtycker att detiljerna är så fina och den kommen även att ge en gnutta färg, till en annars kanske trist outfit!
 
 
Den här clutchen är från New look, och är så grymt snygg. Enkelheten får tala för sig själv och kommer att stå ut bland glitter och sådant för sin enkelhet! Axelremen kan man även stoppa ner så den inte syns, och det kommer vara så jag bär den!
Plånboken är ifrån river island, vilket är det märke jag nästan alltid köper mina plånböcker ifrån! De har alltid så sjukt snygga där! Men den är praktisk med många fack och ett myntfack i mitten. Jag bruar även bara ta med mig plånboken när jag ska upp på stan eller liknande så då är det ju skit bra att ha en som är så grymt snygg! det är guld detiljer på båda av dessa, vilket är lite olikt mig, jag brukar vara en silver tjej, men har mer och mer börjat gilla guld detiljer!  
 
 
Dessa ringar kommer också från den lilla smyckesbutiken på kings cross, och det är en silver midi ring, altså en sådan som ska sitte längre upp på fingret! De andra är fake guldiga, midi ringar, som jag tyckte var jätte gulliga!
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0