London Haul del 5: Övrigt

Nu har vi kommit till den bsolut sista delen i min London haul! S nu har ni snart sett vad jag la mina pengar på! Vad skulle ni ha lagt era pengar på? 
 
Men i den här delen så kommer de bara vara fyra saker att visa och vi börjar med det råkigaste som är ett par tofflor från primark, och det kanske inte är det rligaste att köpa men dessa är så gudomligt mysiga! Det är som att gå på moln, så mjukaoch gssiga är de! Det är lite en tradition för mig att köpa tofflor på primark, de är alltid jätte söta! Så dessa kommer jag få mycket användning för!
 
 
Sedan köpte jag även 2 pack med ögonfransar, och som ni ser är det många par i, och de ser jätte fina ut i förpackningen, har inte hunnit prova dem än men det kommer jag så snart som möjligt! Och som ni ser är det en real Techniques svamp i den här bilden också, och den fick också följa med mig hem. Jag har hörst så mycke bra om den svampen att jag ville prova den själv! 
 
 
Då har vi kommit till den absolut sista saken, vilket är bland en av de roligaste enligt mig! Det är en Polaroid kamera! För er som inte vet vad en polaroid är, så är det en kamera som gör att bilden kommer ut direkt efter du tagit den. Jag är super exalterad över den, det ska bli så sjukt roligt att testa den! Självklart var jag tvungen att köpa den i rosa!
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0