London Mega Haul del 4: Smink

Dåså då är vi inne på den näst sista delen av min london haul, som också är den sörsta delen. Så kommer inte skriva så mycket om produkterna i det här inlägget, men det kommer komma separata reviwes om dem! 
 
Vi börjar med Läpprodukter, och det första är tre läppstift från Rimmel London i Kate moss Collection Och dessa är extremt pigmenterade och sköna att ha på läpparna! Billiga är de också så det är en riktig super produkt! 
 
 
Nästa är också läppstift! Känns som jag har blivit lite läppstifts tokig nu på sistonde men det är bara bra! Men i alla fall så kommer dessa från ett märke som heter Kiko, Och det är ett jätte bra märke! Produkterna är välpacketerade och fina pigmenterade färger! Det är även billigt så jag köpte ganska mycke från det märket! 
 
 
 
Dessa produkterna kommer också från kiko och det är 4 läppännor i mycket fina färger, och som ni sser på bilden är de jättepigmenterade! Förlåt för  dålig bild men den är tagen på kvällen! 
 
 
Då har vi kommit till ansiktsprudukter, och först ut är primers! Dessa tre som jag köpte är väldigt omtalade på Youtube och på många bloggar. Så jag tänkte att jag skulle prova dessa och se vad jag tycker om dem! Det är två från Benefit och en från maybeline! 
 
Sen köpte jag mig en foundation, en conceler och ett puder som också är väldigt raveade om på internet och det är Nars Sheer glow Foundation, Colection Lasting perfection Concealer och Rimmel Stay matte Puder! Dessa är jag otroligt spännd på att testa! 
 
 
De vart även lite rouge och bronzers Som jag är helt besatt av just nu! Det är så roligt att exprementera med det! Men jag köpte Coralista från Benefit som är ett jätte fint koral rouge, ett stick blusch från kiko, ett flytande ruge från Benefit som heter posie tint, och sist men inte minst ett cream rouge från chanel! 
 
 
Nu Bronzerna jag köpte är Nars Laguna som är deras mest populära bronzer, Benefits Hoola Bronzer och Chanels Soleil Tan de Chanel som är en mousse bronser! 
 
 
Nu kommer vi till ögon! Och det första är ett löst pigment från kiko som är i en rosgulds färg
 
 
Sedan är det massa olika pennor och liners från bland annat bebefit, kiko och sope and glourie. Men även en Mascara från benefit!
 
Det sista för ögonen är en palett från urban decay och det är deras Naked 3 palett!
 
 
Det sissta jag köpte var lite nagellack och lite dusch grejor! 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0