Kitty cat claws

Var för ett litet tag sedan med Benjamins lilla syster och fixade naglarna! Vilket va skit kul, lite bonding time med henne. Så nu ska vi gra naglarna ofta tillsammans! Så mysigt, värkligen girl time! 
 
 

Nytt i garderoben

Har nu innan resan till london införskaffat mig en ny väska, som jag är helt frälskad i, den är så grymt snygg! Den är vinröd i "kroodil" mönster, för mig är detta en perfekt höst/vinter väska som jag kommer älska sönder. Har även köpt en ny mysig halsduk. Den är gigantisk! Den är 2m lång, och så grymt skön att svepa om halsen nu i det kyligare vädret! Dessa två är några av mina höst måsten, vilka är era?
 
Vinrött och grå är några av de snyggaste färgerna på accessoarer till hösten tycker jag, och guld ddetaljerna på väskan är helt underbara! 
 
väskan är från H&M och kostade 399kr och halsduken är från gina tricot och kostade 129kr bda finns även i massa andra färger! 
 
 
 

Games of thrones

Jag är helt obsessed av serien Games of thrones! Jag fattar inte varför jag inte har tittat på den innan! Jag har kommit till avsnitt 8 sesong 3 på bara några dagar. Så bra tycker jag att den är. Ska även försöka skaffa mig ljudböckerna så jag kan läsa dem, för min bror säger att de är super bra!
 
 
 

Bloggtorka!

Efter ett bra tag av bloggtorka så har jag äntligen fått tillbaka viljan att blogga!
 
 
 

Träningspass nästa!

 
RSS 2.0