Gina tricot

Eftersom vi byter årstid nu, kommer det in nya kläder i affärerna! Därför kickade jag in på Gina tricotlite idag bara för att se vad som fanns! Jag har inte shoppat på gina på kanske 3 år, men nu finns det ricktigt fina saker det inne! några av dessa kommer få komma hem till mig oh bo! 
 
 
 

Höft ont

Jag vaknade tidigt idag, altså vid 5 i morse.. Jag var inte överlycklig för det, men jag kunde bar inte somna om. Så när jag vände och vred på mig kännde jag att höften gjorde ont. Jag har haft detta problemet länge. Minst ett år om inte längre. Det kommer och går så jag vet inte vad det är. Jag gick för någon månad sedan till docktorn och han ville inte skicka mig på röntgen, för han ville inte utsätta mig för så mycket strålning. Men jag tycker nog att jag hade behövt det eftersom det är ett återkommande problem. Han gav mig värktabletter, men vad hjälper det när det kommer och går som det vill?  Så får nog gå tillbaka och få en röntgen tid. 
Förra gången det kom var det mycket värre än vad det är idag, då kunde jag inte gå. Men jag vill ju liksom inte gå och ha ont... 

Laura Mercier

jag använde länge ett puder från Max factor, Och det var ju ett helt ok puder! Men, det skulle vara ett transparent puder, men ack så fel det är! Det ger färg och gör därmed att foundationen blir för mörk. Men det passar till dagar då jag bara använder concealer! 
 
Men jag letade på internet efter ett bra puder. Jag läste reccenssioner och tittade på Youtube klipp, och tillsist köpte jag Laura Merciers Loose setting powder i Invisible. Jag har efter det använt det flitigt! Finishen som detta puder ger är helt otroligt! Det gör så att huden ser ut som sammet, och det är lätt att använda pga att det är en avdelare i den så att pudret inte flyger överallt! Pudrets koncistens är lite som potatismjöl, om man kan säga så. Det är väldigt fint puder, vilket gör att det lägger sig otroligt bra på huden!
 
Det går inte att göra fel med detta puder! Det är bara att svepa över huden, och du ser ut att ha ett filter över huden! Du ser helt enkelt Fotoshoppad ut! Det är helt otroligt! Jag kommer defenitift prova fler produkter ifrån Laura Mercier!
 
Jag köpte mitt från kicks.se för 360kr, vilket jag tycker är ett rimligt pris för en så bra produkt! Jag rekomenderar värkligen det här puder det är helt enkelt AMAZING! 
 
 
 

Esteé Lauder- Sumptuous Extreme Mascara

För ett litet tag sedan fick jag hem ett prov på Esteé Lauders Sumptuous Extreme Mascaran, och jag har testat den lite då och då, och kommit fram till att det är en av de BÄSTA mascarorna jag provat! Den ger längd, fyllighet och kladdar inte! den är helt enkelt super bra!
Jag kan värkligen redomendera den till alla! Jag har inte jätte långa fransar och den här mascaran gör värkligen att de blir jätte långa och fina! värkligen en super mascara! 
 
 
Jag har ju som sagt bara en tester, men jag kommer defenitift köpa många tuber av denna mascaran! Den finns på Kicks för 299kr!
 
 
 

Det närmar sig!

Nästa månad är ju Oktober! Vet ni vad det betyder?
Det betyder att lilla Martina Fyller hela 20år! Ja, jag blir helt vuxen, inte längre tonnåring vilket känns lite läskigt! Jag kommer träda in i vuxenlivet, eller? troligen inte. 
 
Men det betyder även mer saker än att jag fyller år, eftersom det är en större födelsedag får jag en större present. vilket är en resa till London! Wohoo, i´m so EXIDED!! Det blir min förste resa med flyg utanför skolan, altså som semester! Jag var ju utbytesstudent i Spanien för 2år sedan, vilket nästan va som semester, men vi var i skolan så jag tycker inte att det räknas! Så, detta blir min första semester, som man flyger, utanför Sverige!
 
Jag och Benjamin kommer åka den 22 oktober runt tre på morgonen från Örebro och kommer landa rund 1 på Heathrow, och sedan åka hem den 27 till Stockholm. Vi kommer stanna  i Stockholm Över natten den 27, för vi landar så sent att det blir lättast så! Så då ska vi bo på hotellet i skycity vid terminal 5! 
 
 
Sen i Londoon kommer vi bo i ett lägenhetshotell som heter Studios 2 let served, som ska vara ett jätte fin lägenhetshotell i Bloomsburry, nära kingscross station! Så jag hoppas att det är ett bra hotell, det är nyrenoverat så det ser väldigt rent och fräscht ut! Det hade bara possetiva reccensioner, så det blir nog bra! 
 
 

Zoeva

Jag vill så gärna beställa Zoeva borstar! De i rosé guld lockar mina köpinpulser otroligt mycket, Men de får vänta tills jag kommer hem ifrån London!
 
 
Dessa borstar är otroligt hypade av de brittiska beautyvloggarna! De sägs vara otroligt mjuka och ska ge ett otroligt resutat! Dessutom är de ju så otroligt fina!
 
 
 

Aspberger

Jag skriver ofta att jag äter mediciner och det ska jag berätta varför nu. Jag lider av Aspberger,som är en nevrologisk sjukdom, som gör så att jag inte sampselar med andra männsikor som en normal människa gör. Jag har svårt att läsa av folk, altså kan jag inte se när folk blir ledsna eller generade. Min hjärna hanterar helt enkelt saker på ett anorlunda sätt. 
 
"Om man har Aspergers syndrom tolkar man ofta tankar och känslor på ett annorlunda sätt än de flesta andra. Man har problem med att avläsa sociala signaler och kroppsspråk och kanske tolkar det som sägs i ett samtal på ett konkret och bokstavligt sätt" Lånat från vårdguidens hemsida.
 
Jag har en mildare grad av asperger, och visar det inte utåt. Men som för de flesta med asperger, mår jag väldigt dåligt ibland. Jag klarar inte av att gå utanför mitt rum vissa dagar. Vissa människor klarar jag inte av att vara med. När jag mår dåligt så kraschar jag, jag får panik och ånget attacker, och blir jätte arg. Jag har inga, man kan säga "filter", som gör att jag är väldigt ljudkännslig, känslig för vissa beröringar, bland annat. Detta får jag hjälp med genom medicin! Så det finns hjälp att få, även vad vissa Docktorer säger, så finns det hjälp att få!   
Det är väldigt svårt för mig att beskriva hur det är att leva med det jag har.
 
 
Men om ni vill läsa mer om Asperger rekomenderar jag att läsa på den här sidan!
(http://attention-riks.se/npf/aspergers-syndrom/ ) Där står det allt om Asperger.
 
 

Musik: the wanted- we own the night

River Island sandaler

Asså varför bor inte jag i england? jag hittar nästan bara snygga kläder och accessoarer på brittiska sidor.. Det är bra tur att de skippar till Sverige i alla fall! nu finns ju River Island på nelly.com som är en svensk sida och där kan man hitta de här skönheterna! 
 
 
Dessa kommer snart att finnas i min skosamling att användas nästa vår och sommar! De är så sjukt snygga! Min kommpis som va aupair i London har dessa och när hon hade dem på sig när vi sågs en dag dog jag av att de va så snygga! 

wtf

Efter kvällens paradise är jag helt mindfuckt.. Jag tycker det är helt sämst att Kian, Eric och Ullis åkte hem.. Jag menar skicka hem Smail, Nya killen och Jasmine eller vad hon nu heter.. Altså inte jasse,älskar henne men den andra bruden! Men ja ja, jag kan ju inte bestämma nått.

Boohoo.com

Åh herre gud! Jag har sett reklamen på tv ibland och tänkt att jag skulle kolla in sidan, men av någon anledning hade jag inte gjort det förns idag. Den sidan är otrolig! Deet finns så mycket skitsnygga kläder, skor och accessoarer! det är nog en a mina favoriter online! Jag kommer definitift beställa där ifrån många gånger! Kommer göra det direkt när lönen kommer in påkontot! 
 
 
Detta är  några av mina favoriter!

Pust!

Nu är jag hemma igen, och usch va jobbigt de va! Men jag kämpade igenom hela passet utan att stoppa, det tycker jag är bra iaf! Sen efter en timme och 50 minuters hård träning kliver man ut i den ny duschade naturen, tittar framåt och fasar inför vägen hem som i stort sätt bara är uppförsbacke! Men på skakiga ben tog jag mig ändå hem. Dock är jag fundersam över en sak. Jag får lock för öronen när jag tränar ibland!? Vad är det, varför får jag det? det är jätte konstigt. Det försvinner inte heller, det håller i sig tills ja nu när jag kom hem! Någon som vet vad detta är? 
 
 

Tränings dags

God morgon! Jag lyckades sova aldeles för länge i dag och vaknade vid halv tolv! Ops, Men vad ska man göra? Har ätit frukost och tagit mina L-Carnetine, som hjälper kroppen att frigöra mer energi,och på så sätt förbränna mer fett. Så jag ska snart bege mig ner till gymet för att bränna lite fett! Sen blire städning, känns som att det är dags att städa, har inte gjort det på länge, sådet kommer jagroa mig med idag! 
 
 

Säng dags!

Nu är Paradise slut och det är dags för mig att lägga mig och sussa! Men jag ska först göra mig i årdning och ta mina tabletter. Så förhoppningsvis sover jag innom en timme! men jag tänkte först lägga upp ett sista inlägg innan jag är i drömvärlden! Men jag önskar nu eder god natt!
 
 

Min kväll

Spenderar min kväll ensam framför paradise hotel, med varmchoklad och vindruvor! Jag kan inte klaga, men ändå känner jag mig lite små krasslig. jag hoppas inte att det är några virus framme som busar med mig!
Eftersom jag inte mått så bra har jag spenderat dagen med barnfilm, Youtube, och kollat lite kläder och accessoarer på olika sidor. En vilosam dag helt enkelt. Det kommer snart komma upp lite pieces som jag vill ha, och som jag innom en framtid kommer införskaffa mig!  Nu kom även min lilla kille och la sig bredvid mig. Det är alltid mysigt!
 
Men nu är det paradise som gäller. Det är så dåligt att de är bra! Jag gillar Ylva även hennes jädra engelska, men hon känns som om hon kan komma långt endå! samma med Kian, Saga och Krisian! Men jag kan ha fel! Men känns som de kommer komma långt! 
 
 

Musik: Ison & fille och mogge- en sång för alla dem

 

Usppdatering

Efter ett par dagar då alla timmar har spenderats med att träna, vila eller sova. Jag äter en viss medicin som gör mig trött, eftersom jag inte sover normalt. Så jag orkar inte göra så mycket mer än det om dagarna. Men nu i morgon, Fredag, ska jag, mamma, pappa, Benjamin och vinni bege oss ner till östergötland på släcktträff och kräftätande! Min mammas sida av slävkten bor där nere, och vi har ett familjehus där, så vi kommer sitta många timmar i bilen i morgon och bo i Husvagnen under helgen! 
 
Just nu sitter jag vid tvn och väntar på Benjamin, han kommer hit idag, så vi slipper svänga in i Örebro! Då kan vi köra direkt neråt! 
Men nu tittar jag på Hela Sverige bakar, vilke jag tycker är ett väldigt mysiggt program. Lite lätt och lagom att tippa på! Men ja, har huvudvärk så ska vila huvudet lite nu! 
 
 
RSS 2.0