Det närmar sig!

Nästa månad är ju Oktober! Vet ni vad det betyder?
Det betyder att lilla Martina Fyller hela 20år! Ja, jag blir helt vuxen, inte längre tonnåring vilket känns lite läskigt! Jag kommer träda in i vuxenlivet, eller? troligen inte. 
 
Men det betyder även mer saker än att jag fyller år, eftersom det är en större födelsedag får jag en större present. vilket är en resa till London! Wohoo, i´m so EXIDED!! Det blir min förste resa med flyg utanför skolan, altså som semester! Jag var ju utbytesstudent i Spanien för 2år sedan, vilket nästan va som semester, men vi var i skolan så jag tycker inte att det räknas! Så, detta blir min första semester, som man flyger, utanför Sverige!
 
Jag och Benjamin kommer åka den 22 oktober runt tre på morgonen från Örebro och kommer landa rund 1 på Heathrow, och sedan åka hem den 27 till Stockholm. Vi kommer stanna  i Stockholm Över natten den 27, för vi landar så sent att det blir lättast så! Så då ska vi bo på hotellet i skycity vid terminal 5! 
 
 
Sen i Londoon kommer vi bo i ett lägenhetshotell som heter Studios 2 let served, som ska vara ett jätte fin lägenhetshotell i Bloomsburry, nära kingscross station! Så jag hoppas att det är ett bra hotell, det är nyrenoverat så det ser väldigt rent och fräscht ut! Det hade bara possetiva reccensioner, så det blir nog bra! 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0