Laura Mercier

jag använde länge ett puder från Max factor, Och det var ju ett helt ok puder! Men, det skulle vara ett transparent puder, men ack så fel det är! Det ger färg och gör därmed att foundationen blir för mörk. Men det passar till dagar då jag bara använder concealer! 
 
Men jag letade på internet efter ett bra puder. Jag läste reccenssioner och tittade på Youtube klipp, och tillsist köpte jag Laura Merciers Loose setting powder i Invisible. Jag har efter det använt det flitigt! Finishen som detta puder ger är helt otroligt! Det gör så att huden ser ut som sammet, och det är lätt att använda pga att det är en avdelare i den så att pudret inte flyger överallt! Pudrets koncistens är lite som potatismjöl, om man kan säga så. Det är väldigt fint puder, vilket gör att det lägger sig otroligt bra på huden!
 
Det går inte att göra fel med detta puder! Det är bara att svepa över huden, och du ser ut att ha ett filter över huden! Du ser helt enkelt Fotoshoppad ut! Det är helt otroligt! Jag kommer defenitift prova fler produkter ifrån Laura Mercier!
 
Jag köpte mitt från kicks.se för 360kr, vilket jag tycker är ett rimligt pris för en så bra produkt! Jag rekomenderar värkligen det här puder det är helt enkelt AMAZING! 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0