Julklapps Haul del 1: skor

Jag kommer bryta upp minjulklapps haul i flera delar då jag inte vill att de ska bli för långa inlägg. Så jag kommer börja med min skor som jag fick, och båda fick jag av B! Jag är otroligt tacksam för dessa presenter, han skämde värkligen bort mig i år! 
 
Föst fick jag ett par klackar ifrån Nelly.com, och det är nellys egna märke. De är ett par nude minimalistiska heels som kommer bli så grymt snygga i sommar till en blommig klänning! Dessa kommer absolut bli ett par av mina favoriter i sommar. Nelly har många liknade skor ifall dessa inte skulle finnas längre, så det är bara att titta in där om ni vill ha liknande!
 
 
Nästa par är nog mina absoluta favoriter i hela min skogarderob! Dessa är de klassiksa Jeffrey Campbell Lita i svart! Dessa skor har jag velat haft i flera år och äntligen fick jag dem! Jag känner mig helt bortskämmd, dessa är nog de bekvämaste klackarna jag äger! På grund av den höga platformen och den breda klacken är de super bekväma. Dessa skorna kommer jag använda flitig i framtiden! Absoluta skönheter! Ni kan hitta dessa på zalando.se
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0