kicks Haul

Innan jul hade kicks ett erbjudande, allt på hemsidan var det 20% rabatt på. Vilket är helt otroligt, den rean kommer inte många gånger! Då vart jag ju tvungen att köpa några saker!
 
Det första jag köpte var en blending borste från mac, som är ravad om överallt, det känns som alla och deras mamma har den borsten. Det är en mac 217 borste. Jag förstår absolut att den är så omtalad och omtyckt av så många. Den är super mjuk och formad på ett sätt, som gör att den blandar ut ögonskuggan perfekt och aplicerar lagom mycket produkt! Dock är den inte billig men det är absolut en bra investering, den kommer ju att hålla i flera år om man tar hand om den som man ska. Den har snabbt blivit en av mina favoriter i min borstsamling! 
 
 
 
Sedan vart det en Mac prep+prime highlighter pen. Jag köpte den för att använda som highligheter under ögonen, och till det är den perfekt! Jag valde den i färgen "radient rose" så den skulle dölja mina mörkaringar lite. Det finns två till färger på kicks som jag också vill prova. 
Men det ljusar upp underögonspartiet jätte fint, och än så länge har jag inte stött på några probem med den! Dock skulle jag vilja att man skulle se hur mycket pridukt som finns i/kvar. Men det är ju inget som stör så mycket! 
 
 
Det sista jag köpte var en color tattoo från maybeline new york i färgen pink gold. Jag har en sådan här sedan innan i on and on bronze och jag älskar den, så självklart varjag tvungen att köpa en till! Och jag älskar denna lika mycket! formulan i dessa är så grymt bra! De sitter länge, pigmentet är grymt och de creasar inte för fem öre! De kan typ inte det! De är helt otroliga, och jag kommer köpa alla färger jag kan komma över! 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0