L´orial Paris True match

Köpte innan jul en ny foundation, då det känndes som alla på youtube ravade om denna produkten och då ville jag självklart prova den! Jag införskaffade mig True match foundationen i färgen w1 golden ivory, som personalen inne på kicks matchade mig i, och den passar väldigt bra!
Jag har haft denna innan när jag var 14-15 år gammal, och då passade den inte min hudtyp, då jag hade oljig/kombination hy, som man ofta har när man är lite yngre. Då upplevde jag att den försvann och inte såg bra ut. Men nu när min hy har "mognat" är den väldigt bra! Nu skulle jag säga att jag har normal/kombination hy, och till det passar denna foundation väldigt bra! Dock använder jag alltid en primer under alla mina foundations för att de ska sitta bättre och längre, och det är något jag rekomenderar att alla ska använda för bästa resultat! 
 
Jag skulle rekomendera denna foundation till er som har Torr, Normal och kombinations hy. Den är något "dewy" som jag tycker passar bäst på dessa hudtyper, men om ni har oljig hy och använder en riktigt bra primer skulle den absolut funka för er också! 
 
Eftersom denna foundation är dewy altså att den inte är matt på huden, skulle jag även rekomendera att sätta den med ett puder! Så om ni först förbereder huden med en bra primer, och sätter den med ett puder så kommer den att sitta hela dagen! 
 
Detta är en grym foundation, som kan funka för alla om man förbereder och sätter den på ett bra sätt!
Jag gillar att aplicera denna med min real techniques buffing brush, vilket är en flat top kabuki i stort sätt! vilket jag tycker är det bästa sättet. jag gillar inte att aplicera med en Beauty blender eller en real techniques miracle complection sponge, för den något fuktiga svampen gör så att det aplicerar ett för tunnt lager, och det blir för dewy för min smak. 
 
Allt som allt tycker jag att detta är en grym foundation, för ett mycket bra pris, den kostar bara 169kr inne på kicks viket jag anser vara ett kap! 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0