Mac Haul

Jag köpte förra månaden tre grejor från mac cosmetics, som är ett av mina favorit märken iaf när det gäller läpprodukter. Det är i och för sig läpprodukter och en concealer som jag har provat där ifrån, eftersom man inte kan köpa mac i butik här i lilla Örebro. Då är det svårt att välja rätt färg, och sådant! Men i alla fall, läpprodukterna är underbara. De sitter länge, har bra täckning, och luktar skit gott! De luktar vanilj för er som inte vet hur de luktar, vilket är väldigt behagligt på läpparna. Direkt när man aplicerar dem på läpparna känner man hur mjuka och krämiga de är! Det enda negativa jag kan komma på med dessa läppstiften är att om man köper med matt finish kan vissa vara lite uttorkade. Men det är inget man inte kan ha överseende med! Dessa kostar 200kr st och det är inte så mycket om man tänker på hur bra dessa är! Det finns absolut jätte bra läppstift i drugstore avdelningen också! Men dessa är grymt bra.
 
Denna gången köpte jag ett läppstift och två läppennor. Jag köpte Velvet Teddy i läppstiftet, som är ett matt läppstift, men det är ändå krämigt och underbart på läpparna! Det är en brun nude färg som jag skulle kunna se alla hudfärger, hud toner och alla stilar använda! Det är en färg som värkligen är gorgeous på! 
 
 
Sedan de två läppennorna jag köpte är i färgerna Spice och Soar, vilket också är i nude färger. Men Spice är mer brun och Soar är mer åt det röda hållet, altså en nude med röd underton. De sitter skit bra på läpparna, och är skit snygga färger! Det är också färger som alla kan anväda.
Det är helt otroligt hur mycket prokukt man får i dessa, de är jätte långa och derför kommer de räcka i evigheter. Så de 170kr man lägger ner är mer en investering!
Dessa är mina första läppennorna jag har köpt, och jag säger bara det, jag ångrar inte detta köpet! 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0