Maybelline fit me

Jag pratar nästan bara om saker som jag älskar och som funkar jätte bra! Så nu tänkte jag prata om något som inte funkade för mig över huvud taget. 
Jag har köpt och försökt mig på Maybellines Fit me Serie, foundationen och concealen. Dessa två är älskade och ravade över hela nätet enda sedan de kom ut, så självklart blev jag indragen i hypen då och köpte först concealern. I början tyckte jag absolut att den var jätte bra, den täckte bra och den såg jätte fin ut! Men efter en vecka började jag se vad den faktiskt gjorde. 
 
Jag lägger alltid Foundation först och sedan concealern. Så när jag skulle aplicera concealern såg jag att när jag försökte blanda ut den, försvan både concealern och foundationen försvan. Foundationen såg även jätte konstig ut i kanterna där jag lagt concealern och försökte blanda ut. Den vart typ klumpig, som att allt låg på ett ställe. Jag vet inte vad som hände men det var inte snyggt! Men just då hade jag ingen annan concealer så jag fic jobba med det jag hade, och det var väldigt svårt att få det att se snyggt ut! Så den gillar jag absolut inte.. Jag vet inte varför den inte funkade för mig men nu har jag lärt mig det i alla fall! Men jag kanske får ge den en chans till och ser om det funkar bättre nu. 
 
Sedan kommer vi till foundationen.. Jag har försökt att jobba med denna foundationen, men det vill värkligen inte fungera för mig. För det första så luktar den inte bra! Den luktar gammal solskyddsfaktor, vilket jag inte känner mig manad att ha den lukten på mitt ansikte. Sedan tycker jag inte att täckningen är jätte bra, men det är ju personligt, jag gillar mer fullcovrege foundations, så det är ju inte foundationens fel. Men sedan upplevde jag att efter jag hade aplicerat foundationen, som inte var det lättaste kan jag säga, så efter inte lång tid alls försvann den från mitt ansikte. Det var fläckar imitt ansikte som var utan foundation, vilket inte är den bästa looken! 
 
Så tyvärr måste jag säga att dessa inte var någonting för mig. Formulan passade nog inte min hudtyp. 
Jag vill abslut inte att någon ska tro att maybelline är ett dåligt märke och att jag hatar dem! För så är det inte alls, jag älskar massor av deras produkter, men dessa två passade helt enkelt inte mig! 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0