Nails

Under de senaste månaderna har jag gjort gelnaglar hos min skit duktiga frisör och nagelteknolog. Dock är det ju inte jätte billigt att göra gelnaglar, acryl är mycket billigare, men jag tycker inte att de håller lika bra som gel. Så jag tycker att det är helt klart värt att göra gel! De håller ungefär en månad om man tar hand om dem på rätt sett, med nagelolja och att man filar regelbundet! Då kan naglarna hålla upp till fem-sex veckor!
 
Jag har gillat att göra mandelformade naglar, som är väldigt on trend just nu. det är skit snyggt med fyrkantiga naglar också, men jag gillar mandel/stiletto naglarna. Det känns så femenint att ha långa snygga naglar, och det ändrar helt klart formen och känslan man har i händerna. Man känner sig helt klart mycket finare, och om man som jag har korta tjocka fingrar ser händerna smala och femenina ut! Det är så himmla lyxigt att få skämma bort sig med detta! 
 
Så här såg mina förra naglar ut, som jag hade över jul och nyår. De va skit snygga svarta och glittriga som passade till allt! De var inte så långa då, vilket var ett plus så man hinner vänja sig vid dem. Då är det lättare att växa ut naglarna så man är van att ha dem. Annars kan det vara svårt att bara pang boom ha jätte långa naglar. Det är bättre att ha kortare och växa i dem! 
 
 
Så här ser mina naglar ut just nu! Det är typ en franskmannikyr med blå stenar på tummen och ringfingret på båda händerna. Nu är naglarna mycket längre än min tidigare design! 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0