Bok tips

 Tänkte göra ett sista inlägg innan jag somnar, jag tänkte göra ett tips. Jag älskar att lyssna på böcker, inte så mycket att läsa, då jag har väldiga koncentrationssvårigheter. Men att lyssna är väldigt avslappnande! 
 
Jag älskar ju serien Games of Thrones, och de är baserade på böcker för er som inte vet det. Men de är de, och dessa böckerna finns på storytel som är typ som spotify fast med böcker och det är absolut amazing! De har alla böcker man kan tänka sig, allt från barnböcker till de tjockaste romanerna. Jag fick storytel av mamma i julklapp, och jag lyssnar varje dag, flera timmar till och med! Men i alla fall, Jag har lyssnat klart på en av games of thrones böckerna, det finns fem på storytel och de är absolut bland de bästa böckerna jag läst, och jag har läst många. 
De är äventyr/fantasy böcker med svärd och drakar inblandade. Men inte nån gulligull prinssomska rädda en prinsessa, utan det är krig och kärlek intriger och mord! De är helt klart böcker jag rekomenderar till alla. Dock är de väldigt långa, de är uppemot 35 timmar långa. Men de är absolut värt det.
 
Nu ska jag sova i min lilla säng här hemma, och lyssna på insurgent som är den andra divergent boken. Vilket jag också kan rekomendera! 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0