Too Faced Chocolate Bar

Som sagt i tidigare inlägg har jag vart på Sephora i Februari, och jag vill inte göra en Haul på allt jag köpte för det känns som att det var för länge sedan jag var där. Så jag tänkte göra reviwes på sakerna jag köpte istället. 
Jag har redan gjort en på mitt too faced Melted lipstick, och nu ska jag göra en på Min Palett från too faced. 
Det är Chocolate bar paletten, som ser och luktar choklad! Jag tror att det är kakaopulver i paletten, men jag är inte säker! 
Skuggorna är super pigmenterade och så lätta och fantastiska att jobba med! De är väldigt krämiga, vilket är en mycket bra sak! De känns som smör när man jobbar med dem. Dock kan vissa av dem vara något pudriga, men absolut inget som stör. Det är inte så att man får massa fall outs.
Urvalet i paletten är väldigt bra, det finns färger till neutrala sminkningar och till dramatiska sminkningar, matta och skimriga! 
En sak som jag tycker är lite dumt, är att namnen på skuggorna inte står bredvid dem. Utan de sitter på ett plast papper som man måste spara om man vill veta vad de heter.
Men över lag tycker jag att det här är en grym palett som för den delen är ravad om i internet världen. Men jag ville dela vad jag tycker om den.
Jag kan värkligen förstå varför så många älskar den! Får du chansen att köpa den tycker jag värkligen att det är en produkt som är värd att lägga pengarna på!
Nu ska jag försöka att hitta Too Faced semi sweet chocolate bar, och se om jag tycker om den lika mycket som den första!
 
 
 
 

Musik: Bebe Rexha- Bad Bitches don´t cry

 
 
 
 

Mode inspo

 

Mina MAC Läppstift

Macs läppstift är hands down några av mina favorit läppstift. Dock är min samling långt, och då menar jag långt, ifrån färdig! För tillfället har jag bara fem stycken, men detta kommer snart ändras!
Min favorit finish heter matte, altså att de blir matta på läpparna. Men med det tillkommer problemet att de kana vara uttorkande för läpparna. Men sedan kommer de att sitta längre än ett vanligt läppstift, pga av den torra formulan.
Efter matt kommer satin, i mitt tycke. Satin betder att de är lite glansiga, men inte jätte mycket. De sitter på läpparna lite kortare än vad matte gör. 
Sedan tycker jag att creamsheen och amplified kommer i min lista. De är glansiga på  läpparna och väldigt, som namnet säger, krämiga! så dessa känns underbara på läpparna. Dock sitter inte dessa lika länge som matte, eller satin. 
sedan finns det fler finnishes men jag äger inga av dessa, så jag kommer inte ta upp dem i detta inlägget. 
Pigmenteringen på alla macs läppsitift är amazing! Men det finns en finish som inte är jätte pigmenterad, men den ska vara så, så det är inget jag tycker är fel. 
Men i alla fall, Dessa läppstifter är so sagt helt otroliga, och det finns minst ett läppstift för alla! Eller många om man är som mig! 
 
 
Dessa är vilka jag har för tillfället. Om vi börjar från vänseter så är den första Pure zen som är ett chreamsheen, sedan kommer Velvet Teddy som är ett matte och även ett av mina absoluta favoriter. Nummer tre är Chatterbox som är ett amplified, nästa är Rebel rom även det är ett av mina favoriter och det är i finishen satin. Det sista är ett matte finished rött läppstift som heter Chilli. 
 
 
Här är swatches av mina läppstift och det är samma ordning fast åt andra hållet. Altså det närmast är Pure Zen och det sista är Chilli.

Lancome Graniose Mascara

Som sagt i tidigare inlägg har jag vart i Stockholm för ett tag sedan, och där hittade jag en ny favorit i mascara väg. Den heter Grandiose och kommer i från Lancome. 
Staven på denna mascaran är speciell, den är liksom böjd så den ska passa ansiktet. På det sätter är det, i alla fall för mig lättare att inte få mascara över allt där den inte ska vara! Den guidar en liksom, och själva borsten är korta plast piggar som gör att man kommer ända ner till rötterna av fransarna. Det gör att man kan bbygga upp långa fina tjocka fransar! Det här är värkligen en super produkt, Dock kan den göra så att jag blir svart på ögonlocken och även under. Men det är bara om jag har den på fransarna väldigt länge, så detta kanske inte är en mascara för dig som har fet hy, eller till och med kombinations hy. Då jag tror att den kommer överföras till ögonlocken ganksa fort, men jag kan ha fel så ta mina ord med en nypa salt! 
 
 

Lots of lashes

Jag har länge velat testa Ardels demi whispies, och för ett par månader sedan hittade jag en sida som sålde dem. De är väldigt svåra att få tag på här i sverige, så när jag hittade dem på den sidan vart jag jätte glad! Men jag beställde bara ett par, som jag lyckades att föstöra första gången jag använda dem... Så sedan ny år har jag inte haft några, tills för ett par veckor sedan då jag vågade mig på att beställa dem ifrån ebay.se. Vilket självklart gick bra. Jag förstår inte riktigt varför jag tyckte att det var läskigt innan.
Men det är inte det jag ska skriva om nu.
Nu ska jag skriva om ögonfransarna. Och jag tycker att de är så fina på! de smälter in jätte fint med ens egna fransar, pga att de är så "whispie" och bandet som fransarna sitter på, är "osynligt". De är jätte fina, de har värkligen fått upp mina ögon för lösfransar. Nu vill jag bara beställa massor med olika märken och stilar. Men dessa är absolut de bästa jag har provat.
 
Dock har jag inte hittat ett lim som jag gillar. Jag har provat duos lim men det gör bara så att mina ögon tåras, och då går inte fransarna att sätta fast. Vissa gånger går det bra, men de flesta gånger går det inte... Så jag måste hitta ett som funkar för mig! 
 
Jag beställde som sagt mina i från ebay, och då kan man köpa flerpack! Vilket jag tycker är skit smidigt! När jag beställde mina köpte jag tjugo par! för runt tvåhundra kronor ungefär. Vilket är ett super pris, när jag köpte ett par, fick jag betala 79kr. Så ebay is tha place for lashes! 
 
 
 
 
 
 
 

Too Faced Melted

För ett tag sedan, för att vara exakt över alla hjärtans dag helgen, var jag och Benjamin i Stockholm och bodde på hotell! Vilket var helt underbart, så mysigt och ja bara super bra! Of course we did som damage, och min favorit butik var absolut Sephora. Ett absolut måste för oss sminkälskare, eftersom de har märken som inte går att få tag på i våra svenska affärer. 
 
Jag köpte ett par saker där inne, och en av de saker jag köpte var too Faced melted liquifide long wear liptick i färgen Peony. Vilket är en super fin nude rosa färg som jag skulle säga passar de flästa hudtonerna och som passar till det mesta sminkningarna. Kvaliteten på dessa läppstiften är helt otroliga! Jag önskar att jag köpte fler färger, för dessa är grymt pigmenterade, de sitter kvar på läpparna länge, och känns underbara på läpparna! Som tur är kommer vi att åka tillbaka till Stockholm i maj, så då kan jag spendera lite mer pengar där inne! 
 
Applicatorn på dessa är jätte coola, det är typ ett tyg, som är lite fluffigt så det känns lent på läpparna när man applicerar dessa! Det är svårt att beskriva dessa men de är helt underbara att använda! Dock tror jag att tyger kommer suga upp ganska mycket av själva läppstiftet. Men det kan jag leva med för dessa är grymma! 
 
 

Home decore

Jag är besatt av home decore! Har köpt massor av grejor tills jag flyttar ut och nu också i och för sig! Så jag tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder då och då av lite olika delar här och där! så tänkte börja idag med några få bilder! Dock så får ni ursäkta kvaliteten Det var mörkt ute så ljuset är lite sådär! 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Musik: Allyawans - Jag hade en gång en båt

 

Collectiv Haul

Jag har nu på sista tiden köpt ganksa mycket nytt smink, surprise suprise! Så nu tänkte jag visa vad jag samlat på mig, dock har inte allting kommit ännu men jag tänker att de som inte kommit ännu får bli en annan haul!
 
Från kicks.se har jag köpt två stycken paletter den ena kommer från smashbox och heter Full exposure, och är en helt underbar neutral palett! Skuggorna i denna paletten är sjukt pigmenterade, och super enkla att jobba med! Smashbox är ett av mina favorit märken i sminkbranchen så denna var självklart ett måste i min smink kollektion! 
 
 
Nästa pallet kommer från Märket Urban Decay, som äntligen har kommit till Sverige! Jag har sen tidigare en annan palett från UD Som heter Naked 3, som jag älskar! De paletterna och märket är väldigt omtalat i internet världen! Så det ska bli så otroligt kul att få testa fler grejer ifrån Urban decay! Men i alla fall Denna paletten heter ELECTRIC och har bara neon färger i sig! Som kommer bli skit rolig att leka med! Pigmenteringen i dessa skuggorna är helt enkelt fenomenal! De är helt otroliga, oc paketeringen är så sjukt fin! 
 
 
Sedan har ja även varit inne i kicks butiken i örebro, och självklart kunde jag inte gå där ifrån utan att spendera lite pengar! 
Så jag köpte mig en contour palett från smashbox som är helt otrolig! jag älskar Anastasias Cotour palett men jag tror att denna slår den faktiskt. Men jag måste prova den lite mer för att kunna säga det med säkerhet! 

 
Sedan köpte jag en primer också som jag har hört mycket bra om på youtube, men denna har jag inte hunnit prova ut än så jag kan inte säga så myket om den ännu! Men jag är väldigt spänd på att prova den! 
 
 
 
Nu kommer vi att fortsätta med ett företag som heter brallis.se som har mycket olika märken, och jag valde att köpa två grejor, en från Thebalm och en från Real techniques. 
Det första är en palett från thebalm som är deras nyaste palett som heter nude dude! Som även den är en neutal palett. Jag kan bara säga det, OH MY GOD! kvaliteten är helt otrolig, de känns som smör när man använder dessa! Så sjukt bra! ni fattar inte! jag har även beställt hem den första paletten i denna kollektionen som heter nude tude, men den har jag inte fått än! Men jag är så sjukt nöjd med denna! 
 
 
 
Den andra produkten från brallis.se är, som sagt, en borste från real techniques! Ni vet hur mycket jag älska dessa borstar, jag har ravat om dessa borstar många, många gånger innan! Men jag hade inte denna borsten så jag var självklart tvungen att köpa den! Det är deras blush brush, eller deras rouge boste! Denna borsten är defenitift inte sämre än de andra borstarna, så mjuk och helt enkelt fantastisk! 
 
 
Och till sist har jag beställt tre saker ifrån craycray.se och därifrån vart det två rouge från Milani och en highlighter palett från sleek! Vi börjat men rougen. 
Som jag sa kommer de från Milani och är deras baked blushes. Dessa är också väldigt omtalade i internet välden, så självklar måste jag också prova dem! och på de swaches jag har gjort på handen är de VÄLDIGT pigmenterade! Så jag kommer nog behöva vara försiktig med dessa tills jag vet mer hur de funkar! Jag valde i färgerna Corlalina som är den till vänster och Dolce pink till höger! Men jag känner redan nu att jag kommer behöva beställa alla färgerna! 
 
 
 
Till sist har vi highligtpaletten från sleek som jag sett att Therese Lindgren på youtube har ravat om! Och jag som älskar highlighter måste testa denna så det var bara att klick hem den! och de är cream ighlighters om är jätte fina! Har dock inte hunnit leka med denna heller, men den ska bli jätte kul att få testa och så vidare! 
 
 
 

Pga

Hej, det var länge sedan, och här kommer min förklaring. min dator har gått sönder... Jag har även inte haft nån inspiration till att skriva, eller orken. Men nu har jag fått tag på en dator så förhoppningsvis ska det bli ändring på denna bloggtorka! 
 
 
RSS 2.0