Collectiv Haul

Jag har nu på sista tiden köpt ganksa mycket nytt smink, surprise suprise! Så nu tänkte jag visa vad jag samlat på mig, dock har inte allting kommit ännu men jag tänker att de som inte kommit ännu får bli en annan haul!
 
Från kicks.se har jag köpt två stycken paletter den ena kommer från smashbox och heter Full exposure, och är en helt underbar neutral palett! Skuggorna i denna paletten är sjukt pigmenterade, och super enkla att jobba med! Smashbox är ett av mina favorit märken i sminkbranchen så denna var självklart ett måste i min smink kollektion! 
 
 
Nästa pallet kommer från Märket Urban Decay, som äntligen har kommit till Sverige! Jag har sen tidigare en annan palett från UD Som heter Naked 3, som jag älskar! De paletterna och märket är väldigt omtalat i internet världen! Så det ska bli så otroligt kul att få testa fler grejer ifrån Urban decay! Men i alla fall Denna paletten heter ELECTRIC och har bara neon färger i sig! Som kommer bli skit rolig att leka med! Pigmenteringen i dessa skuggorna är helt enkelt fenomenal! De är helt otroliga, oc paketeringen är så sjukt fin! 
 
 
Sedan har ja även varit inne i kicks butiken i örebro, och självklart kunde jag inte gå där ifrån utan att spendera lite pengar! 
Så jag köpte mig en contour palett från smashbox som är helt otrolig! jag älskar Anastasias Cotour palett men jag tror att denna slår den faktiskt. Men jag måste prova den lite mer för att kunna säga det med säkerhet! 

 
Sedan köpte jag en primer också som jag har hört mycket bra om på youtube, men denna har jag inte hunnit prova ut än så jag kan inte säga så myket om den ännu! Men jag är väldigt spänd på att prova den! 
 
 
 
Nu kommer vi att fortsätta med ett företag som heter brallis.se som har mycket olika märken, och jag valde att köpa två grejor, en från Thebalm och en från Real techniques. 
Det första är en palett från thebalm som är deras nyaste palett som heter nude dude! Som även den är en neutal palett. Jag kan bara säga det, OH MY GOD! kvaliteten är helt otrolig, de känns som smör när man använder dessa! Så sjukt bra! ni fattar inte! jag har även beställt hem den första paletten i denna kollektionen som heter nude tude, men den har jag inte fått än! Men jag är så sjukt nöjd med denna! 
 
 
 
Den andra produkten från brallis.se är, som sagt, en borste från real techniques! Ni vet hur mycket jag älska dessa borstar, jag har ravat om dessa borstar många, många gånger innan! Men jag hade inte denna borsten så jag var självklart tvungen att köpa den! Det är deras blush brush, eller deras rouge boste! Denna borsten är defenitift inte sämre än de andra borstarna, så mjuk och helt enkelt fantastisk! 
 
 
Och till sist har jag beställt tre saker ifrån craycray.se och därifrån vart det två rouge från Milani och en highlighter palett från sleek! Vi börjat men rougen. 
Som jag sa kommer de från Milani och är deras baked blushes. Dessa är också väldigt omtalade i internet välden, så självklar måste jag också prova dem! och på de swaches jag har gjort på handen är de VÄLDIGT pigmenterade! Så jag kommer nog behöva vara försiktig med dessa tills jag vet mer hur de funkar! Jag valde i färgerna Corlalina som är den till vänster och Dolce pink till höger! Men jag känner redan nu att jag kommer behöva beställa alla färgerna! 
 
 
 
Till sist har vi highligtpaletten från sleek som jag sett att Therese Lindgren på youtube har ravat om! Och jag som älskar highlighter måste testa denna så det var bara att klick hem den! och de är cream ighlighters om är jätte fina! Har dock inte hunnit leka med denna heller, men den ska bli jätte kul att få testa och så vidare! 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0