Lots of lashes

Jag har länge velat testa Ardels demi whispies, och för ett par månader sedan hittade jag en sida som sålde dem. De är väldigt svåra att få tag på här i sverige, så när jag hittade dem på den sidan vart jag jätte glad! Men jag beställde bara ett par, som jag lyckades att föstöra första gången jag använda dem... Så sedan ny år har jag inte haft några, tills för ett par veckor sedan då jag vågade mig på att beställa dem ifrån ebay.se. Vilket självklart gick bra. Jag förstår inte riktigt varför jag tyckte att det var läskigt innan.
Men det är inte det jag ska skriva om nu.
Nu ska jag skriva om ögonfransarna. Och jag tycker att de är så fina på! de smälter in jätte fint med ens egna fransar, pga att de är så "whispie" och bandet som fransarna sitter på, är "osynligt". De är jätte fina, de har värkligen fått upp mina ögon för lösfransar. Nu vill jag bara beställa massor med olika märken och stilar. Men dessa är absolut de bästa jag har provat.
 
Dock har jag inte hittat ett lim som jag gillar. Jag har provat duos lim men det gör bara så att mina ögon tåras, och då går inte fransarna att sätta fast. Vissa gånger går det bra, men de flesta gånger går det inte... Så jag måste hitta ett som funkar för mig! 
 
Jag beställde som sagt mina i från ebay, och då kan man köpa flerpack! Vilket jag tycker är skit smidigt! När jag beställde mina köpte jag tjugo par! för runt tvåhundra kronor ungefär. Vilket är ett super pris, när jag köpte ett par, fick jag betala 79kr. Så ebay is tha place for lashes! 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0