Mina MAC Läppstift

Macs läppstift är hands down några av mina favorit läppstift. Dock är min samling långt, och då menar jag långt, ifrån färdig! För tillfället har jag bara fem stycken, men detta kommer snart ändras!
Min favorit finish heter matte, altså att de blir matta på läpparna. Men med det tillkommer problemet att de kana vara uttorkande för läpparna. Men sedan kommer de att sitta längre än ett vanligt läppstift, pga av den torra formulan.
Efter matt kommer satin, i mitt tycke. Satin betder att de är lite glansiga, men inte jätte mycket. De sitter på läpparna lite kortare än vad matte gör. 
Sedan tycker jag att creamsheen och amplified kommer i min lista. De är glansiga på  läpparna och väldigt, som namnet säger, krämiga! så dessa känns underbara på läpparna. Dock sitter inte dessa lika länge som matte, eller satin. 
sedan finns det fler finnishes men jag äger inga av dessa, så jag kommer inte ta upp dem i detta inlägget. 
Pigmenteringen på alla macs läppsitift är amazing! Men det finns en finish som inte är jätte pigmenterad, men den ska vara så, så det är inget jag tycker är fel. 
Men i alla fall, Dessa läppstifter är so sagt helt otroliga, och det finns minst ett läppstift för alla! Eller många om man är som mig! 
 
 
Dessa är vilka jag har för tillfället. Om vi börjar från vänseter så är den första Pure zen som är ett chreamsheen, sedan kommer Velvet Teddy som är ett matte och även ett av mina absoluta favoriter. Nummer tre är Chatterbox som är ett amplified, nästa är Rebel rom även det är ett av mina favoriter och det är i finishen satin. Det sista är ett matte finished rött läppstift som heter Chilli. 
 
 
Här är swatches av mina läppstift och det är samma ordning fast åt andra hållet. Altså det närmast är Pure Zen och det sista är Chilli.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0