Too Faced Chocolate Bar

Som sagt i tidigare inlägg har jag vart på Sephora i Februari, och jag vill inte göra en Haul på allt jag köpte för det känns som att det var för länge sedan jag var där. Så jag tänkte göra reviwes på sakerna jag köpte istället. 
Jag har redan gjort en på mitt too faced Melted lipstick, och nu ska jag göra en på Min Palett från too faced. 
Det är Chocolate bar paletten, som ser och luktar choklad! Jag tror att det är kakaopulver i paletten, men jag är inte säker! 
Skuggorna är super pigmenterade och så lätta och fantastiska att jobba med! De är väldigt krämiga, vilket är en mycket bra sak! De känns som smör när man jobbar med dem. Dock kan vissa av dem vara något pudriga, men absolut inget som stör. Det är inte så att man får massa fall outs.
Urvalet i paletten är väldigt bra, det finns färger till neutrala sminkningar och till dramatiska sminkningar, matta och skimriga! 
En sak som jag tycker är lite dumt, är att namnen på skuggorna inte står bredvid dem. Utan de sitter på ett plast papper som man måste spara om man vill veta vad de heter.
Men över lag tycker jag att det här är en grym palett som för den delen är ravad om i internet världen. Men jag ville dela vad jag tycker om den.
Jag kan värkligen förstå varför så många älskar den! Får du chansen att köpa den tycker jag värkligen att det är en produkt som är värd att lägga pengarna på!
Nu ska jag försöka att hitta Too Faced semi sweet chocolate bar, och se om jag tycker om den lika mycket som den första!
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0