Too Faced Melted

För ett tag sedan, för att vara exakt över alla hjärtans dag helgen, var jag och Benjamin i Stockholm och bodde på hotell! Vilket var helt underbart, så mysigt och ja bara super bra! Of course we did som damage, och min favorit butik var absolut Sephora. Ett absolut måste för oss sminkälskare, eftersom de har märken som inte går att få tag på i våra svenska affärer. 
 
Jag köpte ett par saker där inne, och en av de saker jag köpte var too Faced melted liquifide long wear liptick i färgen Peony. Vilket är en super fin nude rosa färg som jag skulle säga passar de flästa hudtonerna och som passar till det mesta sminkningarna. Kvaliteten på dessa läppstiften är helt otroliga! Jag önskar att jag köpte fler färger, för dessa är grymt pigmenterade, de sitter kvar på läpparna länge, och känns underbara på läpparna! Som tur är kommer vi att åka tillbaka till Stockholm i maj, så då kan jag spendera lite mer pengar där inne! 
 
Applicatorn på dessa är jätte coola, det är typ ett tyg, som är lite fluffigt så det känns lent på läpparna när man applicerar dessa! Det är svårt att beskriva dessa men de är helt underbara att använda! Dock tror jag att tyger kommer suga upp ganska mycket av själva läppstiftet. Men det kan jag leva med för dessa är grymma! 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0