Anastasia Beverly Hills Haul

Till min födelsedag som var för en vecka sedan bestämde jag mig för att köpa mig själv en present! Självklart vart det smink, men jag kunde inte bestämma vilket märke jag ville köpa, och jag har länge velat ha mer grejor ifrån anastasia! 
Nu har de ju kommit ut med highlighters för ett tag sedan, kännde jag att de va ett perfekt tillfälla att beställa dem. Jag beställde självklart alla fyra, för jag kunde ju inte bara beställa några! 
 
Så vi börjar med den ljusaste, och det är Starlight som jag skulle säga är en vit highligter med silver glitter i, och dessa highlighterserna är så pigmenterade och man får världens glow av dem! Jag älskar den här highlightern, för jag har inget annat som liknar den! De flesta highligterna drar åt det guldiga eller champangne hållet, men som sagt är denna vit med silver i! 
 
 
 Nästa är So Hollywood, som är mer guldig, även den är jätte pigmenterad och gre en amazing glow! Men som sagt den drar år guld, så den är inte unik eller så, men jag är väldigt glad att jag har den, för den är super fin! 
 
 
 
 
Nästa är Peach Nectar som namnet säger är en persikofärgad highlighter, som är super fin och ganska unik. Jag har inte hittat många highlighters som är i denna färgen, men det är superfint att ha det till en persikofärgad rouge! 
 
 
Den sista heter Riviera och man kankse kan säga att den är i en rosegulds färg, men ändå med en gnutta bronze i sig! Det ska bli så roligt att leka med denna och hitta den perfekta kombinationen.
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0