Chanel rouge- Innocence

Detta rouget är itt absoluta favorit rouge i hela världen, om jag bara fick använda ett i rästan av mitt liv skulle detta vara det. Chanel rouge i innocence är det absolut finaste rougen jag äger. Den är i en nude färg med en hint av rosa, den har även små skimmerkorn i sig så man får en underbar glow av det! Själva pudret är så fint malet att det inte syns på huden, det ser bara ut som att man har en healthy flush.
Eftersom pudret är så fint malet kan du lägga på i stort sätt hur mycket som helst och det kommer inte att se dumt ut. Nej men det är väldigt svårt att få för mycket av det, vissa rouge är svåra att blanda ut och blir typ fläckigt. Med detta blir det aldrig så, det blir perfekt varje gång jag använder det. Det sitter även kvar på ansiktet tills du tar bort det på kvällen! Vissa rouger försvinner efter ett par timmar, eller kanske bara nån timme. Vilket jag känner inte är värt det. 
 
 
Sedan att det är chanel svider ju såklart lite i plånboken, men det kommer räcka i en evighet, så det är värt det på så sätt också. Inte bara för att det är ett amazing rouge, utan det räcker länge också. Jag tror att dessa ligger på 455kr eller nått liknande. Men som med så mycket annat, och allt jag tjatar om är kvaliteten är viktigare än kvantiteten. Visst du kan köpa kanske tre rouge från de billigare märkena, men jag kan lova dig att du inte får samma kvalitet som med dessa.  Visst finns det jätte bra rouger i den billigare prisklassen, absolut gör det det. Men jag har inte lyckats hitta några som jag tycker har den standarden som jag kräver av rouge. Om ni har några tips kan ni ju lägga en kommentar här nere så kan jag testa dem! Men som jag har hittat har de inte kvaliteten som jag vill ha, så då lägger jag häldre lite till och får det jag vill ha ut av dem! 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0