Make Up Forever HD Powder Recension

Jag har länge andvänt Make up forever HD powder, och ni har sätt mig använda det i mina on my face inlägg. 
Nu är det dags för en liten recension på det, nu när jag har testat det ett bra tag kan jag göra en rättvis recension. 
Som sagt har jag använt det över hela sommaren och älskat det! 
Själva pudret är vitt och ska vara tansparent. Dock kan jag säga att om man inte blandar ut det ordentligt kan man bli helt vit i ansiktet! Men om man gör som man ska och blandar ut det är det inte nått problem. pudret är väldigt fint malt, och det gör att det kommer inte synas alls på huden.
 
Jag kan värkligen säga att det är det bästa pudret jag använt! Det gör så att huden ser photoshoppad ut! Man ser helt perfekt ut, det är ju såklart lite dyrare eftersom det är makeup forever men jag tycker att det är värt det. Och om man tänker efter så är det inte så mycket för det man får, jag har använt mitt nästan varje gång jag har sminkat mig och det är ganksa många gånger! och det har nästan inte ens försvunnit något!
 
Jag använder det som första puder direkt efter att jag har lagt min foundation och concealer, efter det kan jag gå säkert  sex till sju timmar innan jag behöver bättra på, om inte jag har blivit jätte varm eller om det är jätte varmt ute, så räker det bara fyra till fem timmar. Vilket inte är dåligt, det är mycket bättre än de vanliga billigare pudrerna som bara räcker ett par timmar! Det blir inte pudrigt, så man behöver inte använda an setingspray om man inte vill.
 
Så överlag älskar jag detta pudret, och jag kommer att köpa om det här så länge det finns! 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0