Make Up Forever Step 1 smoothing primer

Idag är det den första dagen i min nya rutin eller vad man ska kalla det. Recension Torsdag är det idag så nu kommer det komma en recension på Make up forevers step 1 smoothing primer. 
 
Jag har haft den här primern över hela sommaren, och det är den bästa primern jag har provat. Helt ärligt så är det den bästa jag har provat. Den gör som namnet säger och gör så huden blir helt perfekt, jag har normalt stora porer på sidan av näsan och lite på näsan när jag har varit stygg och inte tagit hand om min hud som jag ska och borde göra. Även om man inte har stora porer jämnar den ut huden och gör så att man ser perfekt ut. Vissa människor tror inte på primers, men då tror jag att de inte har provar rätt primer.
Även fast den här primern är till för att jämna ut huden så gör den så mycket mer, den gör så att foundationen sitter bättre, att foundationen glider på bättre och jag blir i alla fall inte oljig att av den. Den gör så mycket för min hud att jag inte kan lägga ner den. Jag har även andra primers som jag älskar och använder med jämna mellanrum. Men denna är min absoluta favorit som jag använder de flästa gånger jag sminkar mig.
Det är en silikon baserad primer viljet hjälper till med själva utjämningen av huden. 
 
 
Jag kanske ska nämna att jag har normal till kombination hud. Vilket betyder att jag kan bli oljig i vissa delar av min hud. Ibland kan jag till och med vara lite torr, och som sagt tidigare kan jag få större porer runt näsan och på näsan om jag inte tar hand om min hud som jag ska. 
Så om ni har större porer och eller liknade hud som mig tycker jag absolut att ni ska komma in den här primern. Den kostar på sephora 285kr vilket jag tycket är ett rimligt pris, med tanke på kvalitet och hur länge den räcker. Den är väldigt dryg och man behöver väldigt lite för att täcka hela ansiktet! 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0