Make up store haul och demo

Make up store gjorde om sina förpakningar för ett litet tag sedan, och då vart jag tvungen att köpa ett par stycken. Sedan dess har jag fallit för dessa skuggorna igen, och använder dem nästan varje gång jag sminkar mig. Så när jag var i örebro sist gick jag och mr B in på makeup store och köpte fyra till! 
Så nu tänkte jag göra en haul och en demonstration på hur man sätter in skuggorna i paletten. Man får nämligen en palett med när man köper fyra st. 
  
Jag kan börja med att säga att de här skuggorna är enorma! De har fyra gram i sig, vilket är mycket för en singelögonskugga! Vilket jag är väldigt nöjd med att de är så stora, för det betyder att de kommer räcka i en evighet! Dessutom är de grymt pigmenterade, altså man behöver bara nudda ögonskuggorna med borsten, skaka av det överflödiga och det är tillräckligt! 
De färgerna jag köpte heter History, Vanilla, deadly och old gold. Den ljusaste är såklart vanilla, och den är i en vanilj färg. History är en dov millitärgrön färg, old gold är såklart en guldig färg. Den sista färgen, deadly är en mellanbrun färg, med en hint av grå i sig.
Deadly och vanilla är matta, medans history och old gold är shimmriga och old gold har även lite glitter i sig.
 
 
 
Så nu när jag har presenterat färgerna för er ska jag visa hur man tar ut och sätter i skuggorna. Det första man gör då är att ta ur skuggorna ur sin första förpakning. Det gär man genom att vända på dem så de är upp och ner. 
 
Då ser man att det är en fyrkant, och det är där själva skuggan sitter. Det är då där man ska trycka för att få ut den. Jag tyckte själv att det var lite svårt att så ut skuggorna, men om man använder lite våld så kommer det gå bra. Jag trodde även att jag skulle ha sönder dem, men det gör man inte, men jag höll min hand mot skuggan när jag tryckte på den för att skydda den lite.
 
 
 
Sedan när man har fått ut alla, så gör man bara lika dant för att sätta i dem i paletten. Man öppnar den och väljer hur man vll ha dem, jag som är neatfreak var självklart tvungen att ha dem från ljusast till mörkast. Men man kan såklart ha dem som man vill. Sedan när man bestämmt hur man vill ha dem, sätter man de bara åvanför hålet och trycker försiktigt i den, även nu tyckte jag att det var lite svårt att få i dem, men med lite våld går de i och sitter som en smäck. Och man har gjort sig en egen palett, lätt som en plätt!
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0