Nars Haul

Förra veckan bestämde jag mig för att beställa hem lite saker ifrån narscosmetics.eu vilket var en stor chansning för mig. Jag visste inte om det var en äkta sida eller inte, men nu igår fick jag hem mitt packet och till min stora lättnad är det en äkta sida. Så där ifrån kommer jag handla många gånger ifrån från och med nu! 
 
Det jag köpte är en palett med två rouger en highligter och en bronzer. Själva paletten heter blame it on the NARS och förpakningen på den här paletten är så fin! Det ser ut som att någon har målat på den. 
 
 
Rougerna i paletten heter "day dream" den längst ner till vänster, och "new attitude" längst ner till höger! 
Bronzern är deras " casino" bronzer, som är en av deras mäst populära bronzers efter Lagouna. Den sista är då highlightern som heter "satelite of love". Det absolut sista i den här paletten är en pytte liten ita borste, som i sig kostar 55 euro. Hela den här paletten kostade lika mycket och jag har länge velat ha ita borsten så jag tyckte att detta va en bra kompromiss eftersom jag fick två rouger en bronzer som jag länge har velat haft och en highlighter! 
 
 
Det andra jag köpte är en Dual-intensity blush i "Jubilation" men jag kommer inte att använda dem som rouge eftersom färgerna är inte riktigt rougefärger. Utan jag kommer att använda dem som highlighters! Vad jag kan se har de lika färgerna inga namn. Men de är inte mindre fina för det! Dock hann jag inte med att ta swatches på dessa men det kommer komma upp inlägg med dessa ändå! 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0