NYX eyebrow gel- blond

Jag har för ett tag sedan köpt nyx eyebrow gel i färgen blond. Så nu kommer en recension på den! Jag har bara använt den sisådär fyra till fem gånger, men jag känner att jag är redo för att göra en recension. 

Det finns vissa kriterier jag har när det kommer till mina ögonbrynsprodukter och det första är att det ska hålla hela dagen, det andra är att det ska dra åt det kalla hållet. Eftersom jag tycker att det är snyggast när det drar åt kallt, annars kan det se ut som att man har ompalompa färgade ögonbryn. Vilket inte jag tycker är den bästa locken! Det sista och kanska det viktigaste att det är lätt att aplicera. 
Denna ögonbrynsgelen kvalificerar sig på alla mina krav! Vilket jag tycker gör det till en vinnare! Den håller sig på plats, när man aplicerat den rör den sig inte en ända cm, den drar åt det kalla hållet så no ompalompa brows här inte! Och till sist så är den sjukt lätt att aplicera, det ända negativa jag kan hitta med den här produkten är att den kommer i en tub. Jag skulle mycket häldre ha sett att den kom i en burk! För när man ska använda den går det produkt till spillo, tex när man ska trycka ut lite på handen så är det lätt att det kommer för mycket! Men den kostar 105kr så jag kan nog egentligen inte klaga. 
Jag älskar anastasias ögonbryns produkter, de är bland de bästa! Men jag tror att den här är nästan lika bra som dem!  


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0