Oldies but goldies

Nu tänkte jag göra ett inlägg om gamla favoriter som inte får tillräckligt med uppmärksamhet här i bloggen! Jag har köpt så mycket nytt smink som jag älskar, så dessa produkter som jag kommer skriva om nu är några av mina gamla favoriter! 

Den första är soft and gentle från MAC, detta var den första highlightern jag någonsin köpte för säker över två år sedan! Ja jag vet att man inte ska ha produkter så länge, men det är helt omöjligt att göra slut på denna. Jag har som sagt haft den över två år och det syns inte ens att jag har använt den! Det har inte ens blivit en grop i den, och jag använde den varje dag i ett och ett halft år, och väldigt mycket efter det! Det är än idag en av de bästa highlighterna som finns där ute. Kanske lite för sentimentala skäl, men framförallt för att den är grymt fin! 


Nästa produkt är benefits the porefessional. Det är en sjukt bra primer, som namnet påminner om är det en primer som döljer ens förstorade porer och ojämnheter. Den var ju den stora IT primern för ett par år sedan, och inte för ingenting! Det är en grym primer som absolut borde få mer kärlek ifrån mig! Men jag har ju köpt nya som jag också älskar och har tagit till vana att använda, men jag borde absolut hitta tillbaka till denna. 


Den sista produkten är från too faced, ett av mina absoluta favorit märken när det kommer till smink. Det är deras milk chocolate soleil, som med soft and gentle, var den första bronzern jag någonsin köpte! Den har den perfekta färgen för mig som är ljus i hyn. Dessutom är hållbarheten på ansiktet amazing, och den luktar choklad! Men även denna har sjunkit undan för mig, men kommer börja användas igen snarast! Men man fastnar så lätt i sin dagliga sminkrutin att man inte tänker! Men det blir ändring på det pronto!  


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0