Selfridges haul 2

För ett tag sedan, det va bara någon vecka sedan, gjorde jag en selfridges haul. Jag älskade mina produkter så mycket att jag va tvungen att göra en till beställning! 
Så denna gången beställde jag tre saker ifrån CharlotteTilbury och en sak ifrån Nars. 

Så det första jag köpte är ifrån Nars, och det är ett av deras läppstift. Till och med ett av deras audacious läppstift i färgen Ingrid. Vilket är ett vampigt lila/rött läppstift som är så fint! 


Nästa produkt är då ifrån CharlotteTilbury och är ett till av deras matte revolution lipsticks, jag älskar den jag redan har så jag var tvungen att köpa ett till, och det är i färgen verry Victoria. Det är en perfekt nude färg som är lätt att använda dagligen! 


Jag måste självklart slänga in ett par swatches! 

Nästa är ett rouge som heter cheek to chic, och färgen heter Love glow. Som ni ser är det en jätte fin färg! Den yttre ringen har shimmer i sig vilket ger en fin glow och den inre cirkeln är vad jag kan de matt! 

Det sista jag köpte är Suprise, från CharlotteTilbury! Nej men det är deras airbrush flawless finish skin perfectning micro-powde. Det är ett långt namn. Jag tog den i färgen fair, eftersom jag är ljus. Jag hoppas att detta är bra, så jag har ett till puder att leka med! Jag måste även nämna va fina Charlottes produkter är! 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0