SpaceNK Haul

Ja jag har internet shoppat igen, så då har jag en anledning att göra en haul igen! Denna gången har jag shoppat från en brittisk hemsida som heter uk.spacenk.com och där säljer de BECCA och hourglass! Vilket jag var väldigt exalterad att de gjorde! Dock råkade jag beställa fel när jag beställde vissa saker men det kommer jag till snart. 
 
Det första jag köpte var en rouge från Hourglass, dock ville jag köpa allt men jag tror inte min plånbok skulle ha blivit så glad då! Men i alla fall, rougen är en ambiant lighting blush i incandescent electra. Långt och konstigt namn, men rougen är underbar! Den är åt korall hållet, men kanske har lite mer orange i sig än en ren korall färg! Men denna kommer nog passa mig bra efter som jag drar mig mot sådana färger. Eftersom jag är så ljus så passar persikofärgade och korallfärgade bättre på mig än vad rosa gör. 
Men jag är i alla fall jätte exalterad på denna rougen, och eftersom detta är en ambient light produkt kmmer den göra så du får en fantastisk glow. 
 
 
 
 
De sista två sakerna är då ifrån BECCA och mitt problem med dessa är att jag köpte fel. Jag köpte dem i kräm form, och jag använder inte kräm... Jag ville ha dem i pressat puder, men dum som jag är tänkte jag inte på vad jag gjorde så jag beställde fel. MEn det ger mig ju bara en anledning att köpa de jag faktiskt ville ha! Men i alla fall så var det två av deras shimmering skin perfector, i pearl som inte är en färg som alltid kommer finnas, och moonstone som tillhör de som alltid finns. Även fast jag inte gillar kräm highlighters kommer jag försöka att använda dem för jag är kär i färgerna och hur pigmenterade de är! 
 
 
Detta är Moonstone, som är en sjukt fin champagne färgad highlighter! 
 
 
Detta är då Pearl som bara ser vit ut, men i värkligtheten är den super fin med silver shimmer!
 
 
Och tillsist kommer det då lite swatches på alla tre grejorna, och från vänster är det pearl, moonstone och sist men inte minst är det rougen från hourglass! 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0