1 December

Den första december i år ska jag flytta hemifrån! Jag och mr B ska flytta in i en etta i Örebro, jag är så exalterad och ganksa nervös. Så jag har under en tid samlat på mig olika "flytta hemifrån" saker, men jag kanske uttråkar er med hauls, så jag kommer inte göra det på det jag har köpt, men jag, mamma, pappa, mr B och bettan ska åka till ullared redan i morgon och köpa massa olika saker till min nya lägenhet! Det känns så konstigt att säga min lägenhet! Men det är det, så imorgon bitti 05,30 åker vi här ifrån och hämtar upp Bettan och sedan Mr B i Örebro. 
 
Sedan är planen att vi ska shoppa lite innan vi åker till stugan som vi har hyrt. Så får vi se vad som händer sedan. Hela lördagen ska i alla fall gå åt till att shoppa där inne, Jag har en ganska lång lista inne i huvudet som jag hoppas att jag ska hitta och så vidare. 
 
Från och med nu kommer det inte bara vara smink, som det har varit på senaste tiden utan det kommer bli inredning kläder och så klart smink. Det är ju trots allt min stora passion i livet! Men jag älskar inredning, så förvänta er mycket av det! 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0