Eleven.se Haul

Jag har ju varit sjuk och allt det där som jag redan har berättat, så jag råkade även beställa lite grejor ifrån eleven.se 
Och självklart kan jag inte, inte göra en haul på detta. Det är grejor ifrån NYX och The Balm, och jag tycker att vi börjar på en gång! 
 
Det första är ett läppstift ifrån NYX, som är ifrån deras macaron kollektion och är i färgen Black sesame. 
der är en grå färg med en hint av lila i sig. Det är en super fin färg, dock lite udda men jag älskar den! Det kommer bli sjukt snygg att passa med kanske en mörkare ögonsminkning, eller bara enkelt med läpparna i fokus. Vi får se hur jag kommer göra, men jag är sjukt taggad på att använda den. Som sagt har den en lila ton i sig vilket jag tycker gör så att det blir lättare att använda det.  För om det hade varit en ren grå färg hade det nog varit svårare att använda. Men jag är mycket nöjd med det! 
 
 
Nästa Produkter är också ifrån NYX och är deras Prismatic eyeshadows i färgerna Girltalk och liquid gold. Dessa är så otroligt fina, de är super glittriga och pigmenterade! Jag har nästan bestämmt mig för att köpa resten av färgerna, så mycket tycker jag om dem! 
 
 
 
Nästa produkter är ifrån the balm och ät två av deras Rouger, i färgerna Downboy och Cabanaboy, jag äger sedan tidigare ett av dessa rougen i Fratboy som jag älskar, så jag va tvungen att beställa dessa två också! De är super fina och pigmenterade färger som jag redan nu kan säga kommer komma väl till användning hos mig! 
 
 
Det här är cabanaboy, som är en superfin mörkrosa färg som drar åt det röda hållet, den har även glitter i sig så jag kan tänka mig att den kommer ge en fin glow till huden! 
 
Nästa färg är då Downboy som är en ljusrosa färg som jag tror kommer bli jätte fin nu i vinter! Jag gillar normalt inte ljusrosa rouger på mig, men på vinterhalvåret tror jag att det kommer bli jätte fint! 
 
 
De sista två sakerna i denna haul är två highlighters, och det är i färgerna Cindy-Loumenizer och Betty-Loumenizer. 
 
Cindy-lou är en jätte fin persikofärgad highlighter som jag nog inte skulle använda som en ren highlighter, eftersom att den har mycket persikopigment i sig, men jag kommer använda den som en highlighter över rouge. Det tror jag att den kommer passa jätte bra som. Men om man har en mörkare hudton än jag kan man absolut använda den som highlighter! 
 
 
 Den sista är då Betty- Lou, som är aldeles för mörk för mig att använda som highlighter! Den är en bronzig färg, som skulle passa er med mörkhudton, och skulle vara hur fin som hälst! Men på mig som är en blekfis skulle det inte passa alls! Men jag tänkte mig att jag skulle använda den som en bronzer. De dagarna jag vill ha en bronzer som är skimrig, så vi får se hur det funkar! 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0