Gerard Cosmetics Haul

Haha lite roligt att jag säger att jag tråkar ut er med hauls i mitt sista inlägg, och sedan att jag lägger ut en ny samma dag! Men va ska man göra när man är en make up junky och shoppaholic! 
 
Denna gången är det i alla fall en Gerard Cosmetics haul, och som vanligt så köpte jag läppstift! Det vart tre läppstift i färgerna vintage rose, som är en jätte fin nude med rosa undertoner! Som namnet säger att den är lite rosig!
 
 
 
Nästa är Rodeo Drive som också är en nude med rosa undertoner, men den har även lite bruna toner i sig. Så den skiljer sig lite ifrån Vintage rose.
 
 
Det sista läppstiftet är french toast, som även det är en nude färg. Detta läppstiftet har bruna undertoner och är kanske två nyanser mörkare än 1995.
 
 
Denna gång köpte jag inte bara läppstift utan jag lyxade till det och köpte deras star powders också! Vilket är gerard cosmetis highligthers. Förpackningen på dessa highligths är jätte smart! De har ett lock för själva produkten, vilket gör att de inte går sönder lika lätt, och att de håller sig mer sterila. Jag köpte alla tre färgerna och vi börjar med den ljusaste.
 
Den ljusaste heter Audrey och är i en jätte fin champange färg med guldglitter i sig! Detta är en perfekt färg för oss som är lite ljusare i färgerna! 
 
 
Nästa är Marilyn, som är en guld färg rätt igenom och alla älskar vi ju en guldig highlighter! 
 
 
Den sista highlightern är Lucy, som är en bronze färg! Vilket är en rätt anorlunda färg för mig att köpa i highlighter format! Men jag tror att den kan bli jätte fin på sommaren! Nog för att sommaren är slut men ändå! 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0