Hemdekorations haul 1

Nu kommer den första delen i min hemdekorations haul, och allt kommer ifrån lågpris magasinet. 
Allt kommer inte vara med i det här inlägget, men det är i alla fall en början! 
 
Vi börjar med det tråkigaste, som är en ugnsform, men det är en fin ungnsform! Den är i en hjärtform, och är i en jätte fin ljusblå färg. Det smarta med den här ugnsformen är att den har hantag inbygda i den, så man inte kör ner tummarna i sin mat! Skit smart, och den är ganska stor så den kommer bli perfekt! 
 
 
Det andra är dessa super fina muggarna, jag är en total sucker för fina muggar, och jag har köpt alldeles för många! Men när jag såg dessa kunde jag inte motstå dem, utan jag vart tvungen att köpa fyra stycken. De är också i en väldigt bra storlek på dem, perfekta te och varm choklad! Men nu känner jag att jag nog måste åka tillbaka och köpa två till, så jag får ett fullt set! Då får jag även chansen att köpa mer saker som jag ville ha men inte köpte. 
 
Den näst sista saker jag kommer visa i den här haulen är en bricka, men inte vilken bricka som hälst! Nej den är i marmor! Vilket är väldigt trendigt just nu btw! Men det va inte det jag köpte den för, jag köpte den för att jag fick en syn om hur jag skulle kunna inreda med den. Tanken är att den ska stå på soffbordet med ett par vaser i den och kanske nån ljuslyckta. Men vi får såklart se vad som blir snyggast när vi flyttar in!
 
 
Det sista för den här haulen är en skit snygg vas/ljuslyckta, man skulle kunna använda den till båda. Jag kommer dock att använda den som vas, då jag tror att det kommer bli finast! färgerna i den kommer passa perfekt till mina andra saker. Vitt, guld och grått kommer nog vara de färger som tvhörnan kommer vara i så det kommer bli perfekt! 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0