Marc Jacobs #instamarc light filtering contour powder

Nu kommer en recension på Marc Jacobs #instamarc light filtering contour powder. Jag har haft detta countour kit över sommaren så jag har haft god tid på mig att testa den, så jag har en ganska bra insikt på detta countour kittet. Jag har den i färgen 40 Mirage filter. Det finns även 2 andra kit som jag planerar att införskaffa mig snarast! 
i alla fall en en av dem, då den andra kan vara för mörk för mig. Så de finns ett kit för alla hudtoner. 
Man kan bara köpa dessa Sephora, och där kostar de ca 500kr.
 
Som sagt är det ett Countour kit, med ett gult och ett perfekt countour färg, som drar åt det grå hållet. Men den är absolut inte helt grå, det finns lite röda toner i den så det går jätte bra att använda som bronzer.
 
Jag älskar det här kittet! Absolut ett av mina favoriter, då det gula pudret verkligen ljusar upp under ögonen. Det gör även, i alla fall på mig, att concealern sitter på plats hela dagen! Det ser väldigt gult ut i pannan men på ansiktet ser det helt naturligt ut. När det sitter på ansiktet ser det värkligen ut som att man har ett filter på ansiktet! Som namnen hintar, är de gjorda för att det ska se ut som att man har ett filter, som på instagram. Man ser helt enkelt photoshoppad ut, vilket är helt fantastiskt om ni frågar mig! 
Countour pudret är en perfekt nyans för mig, den bronxar upp mitt ansikte tillrekligt mycket, medans den samtidigt mejslar utt mina kindben, näsa och vart jag nu vill göra en countour. 
Dessutom har den en grym spegel i sig! Detta är alltid ett plus, den är jätte stor och perfekt då locket ändå kan stå öppen, om man skulle vilja sminka sig i den! 
 
Det ända jag kan säga som är negativt, men ändå inte jätte dåligt är att det inte är så hårt packat. Det är bra på ett sätt då det är lättare att få upp det på borsten och applicera på ansiktet, men det gör också att produkten tar slut fortare än de flästa pudrerna. 
 
Men pudrerna är så grymma i sig att det inte är något att bry sig om egentligen. De är så lätta att blanda ut och ser så perfekta ut på ansiktet att jag kan säga att dessa pudrerna kommer jag aldrig vara utan igen! Jag kommer köpa många backups så jag aldrig behöver vara utan dem! 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0