Selfridges Haul

Nu när jag har varit sjuk har jag haft mycket tid att internetshoppa, och jag har länge velat testa Charlotte Tilburys sminklinje. Den säljs ju inte i Sverige så jag kollade på alla internet shoppar som jag vet skickar hit, men ingen av de jag kännde till hade Charlotte Tilbury smink. Så vad gjorde jag då? Jo jag använde allas bästa vän google.
Då kom jag fram till att Selfridges säljer charlotte tilbury, så jag letade efter om de skickade hit! Till min glädje så gör de det! Gissa att jag vart glad när jag såg det! 
Sekunderna efter det hade jag sökt och lagt till det jag ville prova i varukorgen och hade tryckt på beställ! 
 
Så nu efter min lilla historia ska jag visa er vad jag köpte! 
Det första är då från Charlotte Tilbury, och det är deras Filmstar Bronze and Glow. Den är så populär på youtube att jag kände att jag var tvungen att ha den! Jag har inte hunnit använda den ännu, eftersom jag har varit sjuk, men nästa gång jag sminkar mig ska jag testa den direkt! 
Jag har naturligtvis swatchat den och jag kan säga redan nu att detta kommer bli en stor favorit! 
 
 
 
Nästa produkt jag köpte är också från Charlotte Tilbury Och det är ett av deras Matte Revolution Lipstick i färgen Glastonberry. Jag är kär i den här färgen och formulan, som med filmstar bronze and glow har jag inte använt det på läpparna, men jag har swatchat det och det är så fint! Det är en perfekt mörklila färg, detta kommer komma väl till användning nu i höst och vinter! 
 
 
 
Det sista jag köpte är ifrån Tom Ford, och är även det ett läppstift. Detta läppstiftet har jag kollat på en miljon gånger inne på Åhlens City i Stockholm. Det är i färgen Casablanca en underbar nude färg, och formulan är så krämig och bara underbar! Detta är ett super lyxigt läppstift som jag är så nöjd med att ha i min kollektion!
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0