Stockholms Haul

Jag min pojkvän och hans lilla syster var för lite över en vecka sedan för att fira hennes artonårsdag! Vi hade en super kul dag och som förväntat gjorde vi skada inne på Sephora, nyx, kicks och åhlens, vilket vi självklart visste skulle hända! Jag kan inte gå ut ifrån dessa butiker utan att ha gjort av mig med massa pengar! 
 
Så självklart så kommer det nu en haul på allt jag köpte! Vi börjar med Sephora som givetvis vart den största påsen! 
 
Det första är tre rouge från Too Faced, och det är ifrån deras nya Love Flush blush serie Och de är helt underbart fina! Jag har bara gjort swatches av dem än så länge, men pigmenteringen i dem är helt fantastiskt! Jag tror att man får vara lätt på handen när man aplicerar dem! 
 
 
De färngerna jag köpte är: 
 
Love Hangover 
 
Baby Love 
 
Your Love Is King 
 
 
 
Nästa produkt jag köpte kommer också från Too Faced och det är deras Selfie Powders, som är highlighters som ska ge ansiktet olika filter. Även denna har jag bara swatchat och som alla Too Faced produkter är de sjukt pigmenterade! Men som sagt har jag inte hunnit leka med dem än! Men jag ser fram i mot att göra det!
 
 
 
 Sedan köpte jag en ögonskuggspalett ifrån marc jacobs! Den är så grymt fin, själva förpackningen och ögonskuggorna är gudomliga! De är super lena och pigmenterade, jag längtar tills jag får chansen att göra grymma ögon sminkningar med den! Den har tre matta och fyra shimriga skuggor. Detta är en palett med mina färger! 
  
 
 
Nästa är ett rouge från NARS, och ja jag gick lös på rougen den här gången! Men jag älskar rouge! Och jag kunde inte gå ut ifrån Sephora utan det här! Det är som sagt ett rouge från NARS som är i färgen Madly som är en super fin neutral färg. Den ser inte mycket ut för världen i pannan men när jag swatchade den i affären så blev den så sjukt fin! 
 
 
 
Nu när jag fick ladda upp den här bilden, så får jag berätta om ett till rouge, men denna gången ifrån Nyx! Det är i färgen toupe, och jag kommer inte använda detta som ett rouge, efterson det är en rent ut sagt grå färg. Så jag kommer använda den till countouring! 
 
Nästa grej jag köpte inna på Nyx är två läppennor, Nyx läppennor är super grymma de sitter på plats hela dagen. Jag köpte i färgerna Y2K Som är en väldigt mörk lila färg, och fären black berry som namnet säger är den svart! 
 
 
 Och det sista från nyx är ett butter gloss i färgen devils food cake. Jag är inte den som gillar läppglans, men jag kännde att jag ville prova ett av dessa för att alla säger att de är fantastiska. Så vi får de hur jag kommer komma överens med det! Det är i alla fall i en jätte fin lila färg, om ni inte har märkt det så älskar jag lila läppar! 
 
 
Inne på MAC köpte jag två borstar, mina favorit blendingborstar i 217. Dessa är absolut de bästa blending borstarna som finns. Jag äger redan en av dessa och jag kännde att jag behövde fler av dessa! 
 
 
Sedan köpte jag två läppstift, jag älskar MACs läppstift de är underbara! Jag köpte i färgerna Cyber, som är en nästan svart lila färg. Det är den färgen jag har på min header bild! Sedan köpte jag twig, som är en jätte fin nude färg! 
 
 
Det sista, och första jag köpte inne på sephora och kicks är en primer från make up forever. Deras Step 1 mattefying primer. Jag köppte den i den lilla storleken, för att jag ville prova den först innan jag köpte den stora. Det första jag köpte inne på kicks är en eyepencil från urban decay i färgen perversion. 
 
 
Nästa inne på kicks är urban decays setting spray, deras all nighter setting spray. Detta var ett återköp eftersom jag älskar den, och min håller på att ta slut! 
 
 
De två sista sakerna jag köpte är concealers, en frpn nyx och en från urban decay. Det är deras Naked skin concealer och nyx HD concealer! 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0