Uppdatering

Jag måste bara säga ursäkta för att jag har vart frånvarande från bloggen ett tag, men jag var ju i Ullarer från fredag till söndag, och efter det har jag vart så sjukt trött. Jag har vart i örebro också så jag har inte haft tid eller ork. 
Men nu är jag tillbaka och kommer uppdatera som förut, förhoppningsvis! 
Men som sagt var jag i ullladed med min mamma, pappa, mammas kusin och Mr B. Jag måste säga er, jag spenderade en massa pengar där inne! Och eftersom jag köpte så mycket saker där inne vet jag inte om jag kommer kunna göra en ullaredshaul som jag sa att jag skulle... Men om ni absolut vill att jag gör det så skriv det i kommentarerna! Om inte annat så kommer jag försöka göra ett par inlägg om vad jag köpte, men det kommer nog inte bli en rent ut sagd haul! Skulle det kunna vara en bra ide? 
 
Jag Har även vart på Lågpris magasinet, och där ifrån kan jag göra en slags haul, för jag köpte ju knappast lika mycket där som på ullared. Så det är i alla fall något ni kan se fram imot! 
 
Som sagt har jag varit i örebro hos Mr B. och vi hade en liten datenight en dag, så vi gick på bio och hade det mysigt! Vi såg Maze runner- the scorch trials, och jag och Mr B älskade den! Vi håller på att läsa böckerna. Men filmen va grym, absolut en film som jag kan rekomendera till alla! 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0