Nya sminkborstar

Jag har unnat mig några nya sminkborstar, Väntar även på ett till paket med sminkborstar från real techuniqes, men det har inte kommit ännu och jag ville få upp det är inlägget! Så dem får jag skriva om när de kommer. 
 
Men den första borsten är i från ett märke som jag aldrig har köpt nått ifrån, och inte har hört nått om! Det är ett Brittiska märke som heter The Vintage Cosmetics Company, och jag måste säga att jag måste köpa fler från det märket! Jag köpte en kabuki borste och den är så mjuk och applicerar puder som en dröm! Jag kommer att köpa en till kabuki som jag ska ha i väskan jämt ifall jag behöver bättra på nån gång. Den är väldigt stor för att vara en kabuki, de flesta är mycket mindre! 
Dessutom är den inte bara mjuk och applicerar pudret som bara den, den är så söt! Ljust rosa hantag och svarta hår och förpackningen som den kom i var så söt, den såg värkligen vintage ut. Dock har jag inte kvar förpackningen så kan inte visa den. 
 
 
Nästa är ett real techniques set, Nics picks heter det. De är som alla andra av real techniques borstar, helt otroliga! Super lena, lossar inte hår och applicerar briljant! Dessa borstarna är grymma för alla, för de som är nybörjare eller för de som är mer erfarna. Detta settet innehåller 2 borstar till ansiktet en som heter duo-fiber face brush. som finns i fler sett än detta. Sen är den andra en som heter Cheek brush som bara finns i detta settet, och jag älskar den. Den är bra till rouge, contour och bronzer! En helt otrolig borste. De andra 3 är då ögon borstar som heter angled shadow brush, base shadow brush och eyeliner brush. Dock tycker jag inte att man kan använda eyeliner borsten till eyeliner... Den är för tjock för att man ska få en snygg ren linje. Men den är perfekt till ögonbryns puder!
 
 
 
 

Ebay haul- diverse saker

Jag har upptäckt Ebay, Det är så sjukt kul att handla där. Man kan köpa så mycket saket till en billig peng, så jag tänkte dela med mig av lite saker som jag köpt!
 
Det första jag köpt är lite smycken, ett sjukt snyggt statement halsband i gund med svarta "stenar" det är ju plast med ska föreställa stenar. Kvaliteten på halsbandet känns som att det kommer vara väldigt bra för att vara så billigt! Det känns som bättre kvalitet än till exempel från Gina tricot eller H&M. Men det kan ju helt klart vara olika på vad man nu köper. Men jag tror att jag köpte det för 20kr med frakt! Vilket är sjukt billigt, det får du ju ingenting för på vilken affär som hälst. Så jag är sjukt nöjd med det, och det är ett bra tillskott till min samlig!
 
De nästa två smyckena är fake septum peircing smycken. Jag tyckte att det skulle vara kul att kunna ändra sitt utseende lite! Det är ju super kul om man bara en dag vill ändra sig lite och då sätter man bara på sig en av dessa och vips så är det en ny look. Men kvaliteten på dessa känns också jätte bra, de känns robusta och känns inte som om de kommer gå sönder i första taget! Jag köpte nämnligen en ifrån boohoo för ett långt tag sedan, och den gick söder de första minuterna...  Dock är jag lite rädd för att de ska oxidera, altså att de ska bli missfärgade. Men än så länge har det inte hänt! Jag tror de kostade rund 6kr 
 
 
 
Nästa grej är ett par solglasögon, och jag tycker att dessa är skit snygga! De genomskilnliga bågarna är så anorlunda och ser super snygga ut på! Spegelglasen på linserna är ju alltid ett plus. Även dessa känns som att de är i väldigt bra kvalitet. Jag tror att jag kommer kunna använda dessa väldigt länge! Jag tror jag betalade 20kr för dem! Sjukt bra pris igen, Det ända negativa jag kan komma på är att de plastiga. Men jag köpte dem för 20kr så man kan ju inte förvänta sig något annat. Det stör mig inte heller, så det är ju inte nått större problem. 
 
 
 

On my face- Onsdag 16 september

 
 • Smashbox photo finish primer water 
 • benefit the porefessional
 • L`orial True match foundation 
 • Collection lasting perfection concealer 
 • Make up for ever HD pressed powder 
 • Smashbox countour kit 
 • Milani rouge Dolce pink 
 • Nars Highlighter albatoss
 • Anastasia Dipbrow pomade toupe
 • Anastasia brow gel clear 
 • kiko eyeshadowstick 28
 • kiko color up eyeshadow stick 10
 • Urban decay naked basics 
 • Ardell Demi Whispies 
 • Ardell brush on eye lash glue 
 • Maybeline lash sensational waterproof 
 • Sephora kahjal beige 
 • Gerard Cosmetics Grape Soda 
 • Gerard Cosmetics Lilac Moon 
 
 

Gerard Cosmetics Läppstifts kollektion

Jag har under ett tag samlat på mig några av Gerardcosmetics läppstift. Inte överdrivet många, men några stycken. Jag tänkte att jag skulle visa hur de ser ut på läpparna, vad jag tycker om dem och hur jag använder dem. 
 
 
 
Vi börjar med den ljusaste som heter Kimici Doll som är skapad av Sophia Chang med Gerard Cosmetics. Detta är en väldigt ljus nude färg som går åt persiko hållet. Det är en jätte fin färg, men för mitt tycke och smak är den för ljus att andvända bara som det är. Därför gillar jag att använda den till att gör ombre lips! Detta är den helt perfekt till. Konsistensen på detta läppstift är otroligt krämigt, vilket gör att det inte kommer sitta lika länge på läpparna som vissa andra. Detta gör också att det är välsigt svårt, i alla fall för mig, att få en jämn applicering på läpparna. Men det är en jätte fin färg. 
 
 
Nästa är en av mina favoriter! Den heter buttercup, som Jaclyn Hill skapade från början men hon har gått ur sammarbetet med Gerard Cosmetics. Men läppstiftet finns fortfarande kvar på deras hemsida.
Buttercup är en "my lips but better" färg och det betyder för mig att det är väldigt lätt att använda! Jag skulle säga att det är en Nude men med en hint av lila. ledsen för den dåliga bilden... Men jag tog ingen bättre, men man ser ändå färgen! Formulan på det här läppstiftet är absolut mycket bättre än Kimichi doll för det är inte lika krämigt, vilket är bättre! Det sitter på läpparna mycket bätte och längre. 
 
 
Det här är färgen Nude 
Detta är en super fin färg som är matt, vilket jag älskar! Jag älskar matt finish för de sitter på läpparna i flera timmar och det gör även det här! Färgen som sagt är jätte fin, men man måste värkligen matcha rästen av ansiktet till läppstäftet. Det är inte en sådan färg som man bara kan slänga på i sista minuten, som man kan med vissa nude läppstift. i alla fall inte för mig, det är en sådan färg som om man använder fel färger eller eller så, så ser man sjuk ut. Men om man planerar att man ska ha det på sig så är det en super fin färg. 
Även fast det är matt känns det inte som att det torkar ut läpparna, utan den känns väldigt skön. 
 
 
Detta är ett av mina nyaste läppstift från Gerard Cosmetics och det är även ett av deras nyaste nyanser! 
Det heter underground och är så himla cool, det är ett nude läppstift men det är åt det gråa hållet! Det ser super coolt ut på läpparna. Jag älskar det här läppstiftet, men även detta måste man planera sin look med. Annars kan man se sjuk ut. Jag tycker detta läppstiftet ser så sjukt bra ut på oss med lite ljusare hy. Det blir en snygg kontrast mot det ljusa. 
Detta här läppstiftet är också matt, och sitter därför super länge på läpparna! Känslan man får när man har det på sig är super skön! Det sitter som en smäck. Dock får ni ursäkta bilderna här ifrån, mina läppar började bli väldigt rosa pga allt aplicerande och bort tagande! Men man får endå en kännsla för hur det ser ut.
 
 
Nästa är mitt aboluta favorit läppstift ifrån Gerard, Det heter 1995. Även detta är gjort av jaclyn Hill men som sagt tidigare, samarbetar de inte längre med varandra med det finns fortfarande kvar på hemsidan. 
Detta är även det ett matt läppstift, i nude men åt det bruna hållet! Detta är ett läppstift som jag skulle kunna jämföra med macs velvet teddy. Det är så fint och skönt på läpparna, dock vet jag att alla inte gillar de bruna nyanserna på läppstift. Men jag älskar det. 
 
 
Det näst sista läppstiftet jag äger är i en super härlig färg! Det heter Lilac Moon, och som namnet på pekar är det en lavendel lila färg. Det är super fint på läpparna, värkligen udda men jag älskar det! Jag har bara haft det i ett par dagar men jag kommer använda det flitigt. De få gångerna jag använt det, har det suttit på länge, och är väldigt behagligt på läpparna! Detta är äv
en super fint att göra ombe lips med, tillsammans med nästa läppstift som jag ska visa. 
 
 
 
Det sista läppstiftet är super fint även detta. Det heter grape soda och är i en väldigt snygg lila färg. Det är en ren lila färg, som är skit snygg! Det är krämigt men ända så sitter det länge på läpparna! som jag skrev tidigare är detta super snyggt att blanda med lilac moon, men det är även skit snyggt på egen hand. detta har jag också bara haft ett par dagar men det känns redan nu att det kommer bli en stor favorit nu i höst! Dock måste jag ursäka apliceringen på denna bild, mina läppar började göra ont efter alla borttagningar och apliceringar. Men man får ett hum om hur det ser ut! 
 
 
 
 

Smashbox Photo Finish Primer Water Review

För ett par veckor sedan fick jag denna primern i min hand, efter att ha tittat på alla Amerikanska youtubers använda den. 
Jag drömde om denna primern länge innan den kom till sverige, och när den väl kom var den utsåld direkt! Så när jag en dag var inne på kicks, gick jag där inne och strosade som jag så ofta gör, så hittade jag den! Den bara stod där och väntade på mig! Så jag kommer hem och börjar självklart att använda den dagen efter. Jag kan säga det att jag har inte sminkat mig utan den sedan dess. 
 
Smashbox Photo Finish Primer Water är helt fantastisk! Det jag gör är att jag sprayar hela ansiktet med den, altså den första prokukten jag använder. Sedan går jag in med en Smoothing eller porefilling primer, och efter det ser man ut som en babyrumpa i ansiktet! Det vill säga att man blir helt slät i ansiktet. 
Sedean när man har aplicerat allt smink och det har gått några timmar, sitter sminket lika dant som när man först satte det på sig! Den är helt fantastisk! 
 
Man kan även använda den som settingspray efter att man har sminkat färdigt sig, eller som en uppfriskande spray underdagen. Detta gör man om man känner sig varm eller om man känner att sminket börjar se lite skabbigt ut. När man gör det kommer sminket att se mycket bättre ut direkt! 
Sedan kan man även använda den till sin ögonskugga, Då sprayar man primern på sin ögonskuggsborste och doppar i en ögonskugga, om man vill få ut lite mera pigment ur den. 
 
Den är allt som allt en super bra produkt! Det ända negativa jag kan säga om den är själva spraymunstycktet, Den kan ibland spruta lite väl stora droppar. Jag skulle vilja att den sprutade en mycket finare dimma istället, men hey produkten är så grym att jag kan stå ut med det! 
 
Den innehåller dessutom inte olja eller alkohol! Vilket är awesome, eftersom att alkohol inte är bra för huden och eftersom att den är oljefri kan alla hudtyper använda den! DEn är tillräckligt återfuktande för de med torr hud och inte tillräckligt fet för de med oljlig hud! 
 
Jag kommer absolut att köpa om denna primern när den tar slut, den har blivit ett måste i min sminkkollektion! 
 
 
RSS 2.0