Ebay haul- diverse saker

Jag har upptäckt Ebay, Det är så sjukt kul att handla där. Man kan köpa så mycket saket till en billig peng, så jag tänkte dela med mig av lite saker som jag köpt!
 
Det första jag köpt är lite smycken, ett sjukt snyggt statement halsband i gund med svarta "stenar" det är ju plast med ska föreställa stenar. Kvaliteten på halsbandet känns som att det kommer vara väldigt bra för att vara så billigt! Det känns som bättre kvalitet än till exempel från Gina tricot eller H&M. Men det kan ju helt klart vara olika på vad man nu köper. Men jag tror att jag köpte det för 20kr med frakt! Vilket är sjukt billigt, det får du ju ingenting för på vilken affär som hälst. Så jag är sjukt nöjd med det, och det är ett bra tillskott till min samlig!
 
De nästa två smyckena är fake septum peircing smycken. Jag tyckte att det skulle vara kul att kunna ändra sitt utseende lite! Det är ju super kul om man bara en dag vill ändra sig lite och då sätter man bara på sig en av dessa och vips så är det en ny look. Men kvaliteten på dessa känns också jätte bra, de känns robusta och känns inte som om de kommer gå sönder i första taget! Jag köpte nämnligen en ifrån boohoo för ett långt tag sedan, och den gick söder de första minuterna...  Dock är jag lite rädd för att de ska oxidera, altså att de ska bli missfärgade. Men än så länge har det inte hänt! Jag tror de kostade rund 6kr 
 
 
 
Nästa grej är ett par solglasögon, och jag tycker att dessa är skit snygga! De genomskilnliga bågarna är så anorlunda och ser super snygga ut på! Spegelglasen på linserna är ju alltid ett plus. Även dessa känns som att de är i väldigt bra kvalitet. Jag tror att jag kommer kunna använda dessa väldigt länge! Jag tror jag betalade 20kr för dem! Sjukt bra pris igen, Det ända negativa jag kan komma på är att de plastiga. Men jag köpte dem för 20kr så man kan ju inte förvänta sig något annat. Det stör mig inte heller, så det är ju inte nått större problem. 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0