Gerard Cosmetics Läppstifts kollektion

Jag har under ett tag samlat på mig några av Gerardcosmetics läppstift. Inte överdrivet många, men några stycken. Jag tänkte att jag skulle visa hur de ser ut på läpparna, vad jag tycker om dem och hur jag använder dem. 
 
 
 
Vi börjar med den ljusaste som heter Kimici Doll som är skapad av Sophia Chang med Gerard Cosmetics. Detta är en väldigt ljus nude färg som går åt persiko hållet. Det är en jätte fin färg, men för mitt tycke och smak är den för ljus att andvända bara som det är. Därför gillar jag att använda den till att gör ombre lips! Detta är den helt perfekt till. Konsistensen på detta läppstift är otroligt krämigt, vilket gör att det inte kommer sitta lika länge på läpparna som vissa andra. Detta gör också att det är välsigt svårt, i alla fall för mig, att få en jämn applicering på läpparna. Men det är en jätte fin färg. 
 
 
Nästa är en av mina favoriter! Den heter buttercup, som Jaclyn Hill skapade från början men hon har gått ur sammarbetet med Gerard Cosmetics. Men läppstiftet finns fortfarande kvar på deras hemsida.
Buttercup är en "my lips but better" färg och det betyder för mig att det är väldigt lätt att använda! Jag skulle säga att det är en Nude men med en hint av lila. ledsen för den dåliga bilden... Men jag tog ingen bättre, men man ser ändå färgen! Formulan på det här läppstiftet är absolut mycket bättre än Kimichi doll för det är inte lika krämigt, vilket är bättre! Det sitter på läpparna mycket bätte och längre. 
 
 
Det här är färgen Nude 
Detta är en super fin färg som är matt, vilket jag älskar! Jag älskar matt finish för de sitter på läpparna i flera timmar och det gör även det här! Färgen som sagt är jätte fin, men man måste värkligen matcha rästen av ansiktet till läppstäftet. Det är inte en sådan färg som man bara kan slänga på i sista minuten, som man kan med vissa nude läppstift. i alla fall inte för mig, det är en sådan färg som om man använder fel färger eller eller så, så ser man sjuk ut. Men om man planerar att man ska ha det på sig så är det en super fin färg. 
Även fast det är matt känns det inte som att det torkar ut läpparna, utan den känns väldigt skön. 
 
 
Detta är ett av mina nyaste läppstift från Gerard Cosmetics och det är även ett av deras nyaste nyanser! 
Det heter underground och är så himla cool, det är ett nude läppstift men det är åt det gråa hållet! Det ser super coolt ut på läpparna. Jag älskar det här läppstiftet, men även detta måste man planera sin look med. Annars kan man se sjuk ut. Jag tycker detta läppstiftet ser så sjukt bra ut på oss med lite ljusare hy. Det blir en snygg kontrast mot det ljusa. 
Detta här läppstiftet är också matt, och sitter därför super länge på läpparna! Känslan man får när man har det på sig är super skön! Det sitter som en smäck. Dock får ni ursäkta bilderna här ifrån, mina läppar började bli väldigt rosa pga allt aplicerande och bort tagande! Men man får endå en kännsla för hur det ser ut.
 
 
Nästa är mitt aboluta favorit läppstift ifrån Gerard, Det heter 1995. Även detta är gjort av jaclyn Hill men som sagt tidigare, samarbetar de inte längre med varandra med det finns fortfarande kvar på hemsidan. 
Detta är även det ett matt läppstift, i nude men åt det bruna hållet! Detta är ett läppstift som jag skulle kunna jämföra med macs velvet teddy. Det är så fint och skönt på läpparna, dock vet jag att alla inte gillar de bruna nyanserna på läppstift. Men jag älskar det. 
 
 
Det näst sista läppstiftet jag äger är i en super härlig färg! Det heter Lilac Moon, och som namnet på pekar är det en lavendel lila färg. Det är super fint på läpparna, värkligen udda men jag älskar det! Jag har bara haft det i ett par dagar men jag kommer använda det flitigt. De få gångerna jag använt det, har det suttit på länge, och är väldigt behagligt på läpparna! Detta är äv
en super fint att göra ombe lips med, tillsammans med nästa läppstift som jag ska visa. 
 
 
 
Det sista läppstiftet är super fint även detta. Det heter grape soda och är i en väldigt snygg lila färg. Det är en ren lila färg, som är skit snygg! Det är krämigt men ända så sitter det länge på läpparna! som jag skrev tidigare är detta super snyggt att blanda med lilac moon, men det är även skit snyggt på egen hand. detta har jag också bara haft ett par dagar men det känns redan nu att det kommer bli en stor favorit nu i höst! Dock måste jag ursäka apliceringen på denna bild, mina läppar började göra ont efter alla borttagningar och apliceringar. Men man får ett hum om hur det ser ut! 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0