Nya sminkborstar

Jag har unnat mig några nya sminkborstar, Väntar även på ett till paket med sminkborstar från real techuniqes, men det har inte kommit ännu och jag ville få upp det är inlägget! Så dem får jag skriva om när de kommer. 
 
Men den första borsten är i från ett märke som jag aldrig har köpt nått ifrån, och inte har hört nått om! Det är ett Brittiska märke som heter The Vintage Cosmetics Company, och jag måste säga att jag måste köpa fler från det märket! Jag köpte en kabuki borste och den är så mjuk och applicerar puder som en dröm! Jag kommer att köpa en till kabuki som jag ska ha i väskan jämt ifall jag behöver bättra på nån gång. Den är väldigt stor för att vara en kabuki, de flesta är mycket mindre! 
Dessutom är den inte bara mjuk och applicerar pudret som bara den, den är så söt! Ljust rosa hantag och svarta hår och förpackningen som den kom i var så söt, den såg värkligen vintage ut. Dock har jag inte kvar förpackningen så kan inte visa den. 
 
 
Nästa är ett real techniques set, Nics picks heter det. De är som alla andra av real techniques borstar, helt otroliga! Super lena, lossar inte hår och applicerar briljant! Dessa borstarna är grymma för alla, för de som är nybörjare eller för de som är mer erfarna. Detta settet innehåller 2 borstar till ansiktet en som heter duo-fiber face brush. som finns i fler sett än detta. Sen är den andra en som heter Cheek brush som bara finns i detta settet, och jag älskar den. Den är bra till rouge, contour och bronzer! En helt otrolig borste. De andra 3 är då ögon borstar som heter angled shadow brush, base shadow brush och eyeliner brush. Dock tycker jag inte att man kan använda eyeliner borsten till eyeliner... Den är för tjock för att man ska få en snygg ren linje. Men den är perfekt till ögonbryns puder!
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0