Smashbox Photo Finish Primer Water Review

För ett par veckor sedan fick jag denna primern i min hand, efter att ha tittat på alla Amerikanska youtubers använda den. 
Jag drömde om denna primern länge innan den kom till sverige, och när den väl kom var den utsåld direkt! Så när jag en dag var inne på kicks, gick jag där inne och strosade som jag så ofta gör, så hittade jag den! Den bara stod där och väntade på mig! Så jag kommer hem och börjar självklart att använda den dagen efter. Jag kan säga det att jag har inte sminkat mig utan den sedan dess. 
 
Smashbox Photo Finish Primer Water är helt fantastisk! Det jag gör är att jag sprayar hela ansiktet med den, altså den första prokukten jag använder. Sedan går jag in med en Smoothing eller porefilling primer, och efter det ser man ut som en babyrumpa i ansiktet! Det vill säga att man blir helt slät i ansiktet. 
Sedean när man har aplicerat allt smink och det har gått några timmar, sitter sminket lika dant som när man först satte det på sig! Den är helt fantastisk! 
 
Man kan även använda den som settingspray efter att man har sminkat färdigt sig, eller som en uppfriskande spray underdagen. Detta gör man om man känner sig varm eller om man känner att sminket börjar se lite skabbigt ut. När man gör det kommer sminket att se mycket bättre ut direkt! 
Sedan kan man även använda den till sin ögonskugga, Då sprayar man primern på sin ögonskuggsborste och doppar i en ögonskugga, om man vill få ut lite mera pigment ur den. 
 
Den är allt som allt en super bra produkt! Det ända negativa jag kan säga om den är själva spraymunstycktet, Den kan ibland spruta lite väl stora droppar. Jag skulle vilja att den sprutade en mycket finare dimma istället, men hey produkten är så grym att jag kan stå ut med det! 
 
Den innehåller dessutom inte olja eller alkohol! Vilket är awesome, eftersom att alkohol inte är bra för huden och eftersom att den är oljefri kan alla hudtyper använda den! DEn är tillräckligt återfuktande för de med torr hud och inte tillräckligt fet för de med oljlig hud! 
 
Jag kommer absolut att köpa om denna primern när den tar slut, den har blivit ett måste i min sminkkollektion! 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0